tam będzie kiedyś mój ogródek..
(zdjęcia zrobione z miejsca, gdzie będzie wyjście z domu, jakość niestety taka sobie, zdjęcie robione telefonem)
(to miniaturki -> klik na zdjęcie żeby powiększyć)
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:to czeka cię trochę roboty
ile tam masz metrów?
charm pisze: a najpóźniej 5:30 muszę być na nogach...
w sezonie sałatki często uskuteczniampsiama pisze:Jeśli mogę coś podpowiedzieć ...
Sniadanie można zrobić dzień wcześniej wieczorem. Ze świeżych bułeczek będzie OKJa często ronie tez dzień wcześniej sałatke sobie i TZ z rucoli, pomidorów, słonecznika i co tam mam oraz w małych słoiczkach dressing. W pracy jak znalazł
![]()
ja nie muszę układać, czesać też nie muszę, ogólnie czesanie niewskazanepsiama pisze:A włosy myje zawsze w nocy i ide spac z mokrymi, rano się krecąAle wiem, wiem, nie każdy takie ma, czasem trzeba układac.
no właśnie ja też... i dlatego zaczęłam kombinować...psiama pisze:A spac muszę tyle ile trzeba bo inaczej wszyscy wiedzą, że się nie wyspałam, mogę wtedy komus przyp&^%&^%
łączę się w bóluMyszolandia pisze:charm pisze: a najpóźniej 5:30 muszę być na nogach...
to w tym tygodniu sobie możemy łapki podać,bo ja o 4.25 jestem na czterech .....
będą dzisiajMyszolandia pisze:Kcem Bóraski !!!
w avatarze - to zdjęcie zrobione w schronisku - to nie moje burasiątka - one na szczęście nigdy nie były w schronisku, trafiły od razu do DTmir.ka pisze:to na razie burasiątka są w avatarze![]()
zapraszammir.ka pisze:poczekam na więcej, bede zagladać![]()
nie mam problemu ze spaniem w dzień... ogólnie nie mam w ogóle problemu ze spaniem, za wyjątkiem jednego - nie mam kiedymir.ka pisze:z tymi drzemkami to dobry pomysł, dużo dają, choć niektórzy twierdzą - jak można spać w dzień
charm pisze:i w dodatku zaczęło mnie rozłączać z vpn-em![]()
to chyba znak, że mam ruszyć 4-litery, i iść do kuchni coś ugotować![]()
i wziąć aparat do ręki
charm pisze:zdjęcia wczoraj zrobiłam, ale nie wrzuciłam jeszcze na picasę![]()
ale za to posprzątałami to dość porządnie
![]()
przyniosłam letnie ciuchy z piwnicy, wyjęłam letnie buty, itd![]()
a zdjęcia wrzucę jak siądę do swojego kompa![]()
a muszę dzisiaj przy nim siedzieć, żeby przewalczyć pita...
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66, pibon i 76 gości