Skierniewicka banda i arystokracja

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 27, 2012 19:50 Re: Skierniewicka banda i arystokracja-Tazzy już 2 lata z nami;)

Boska fotorelacja. :mrgreen:
Piękne zdjęcia, pięknych kotów. :1luvu:
Eh... nikt nie szanuje kociej intymności. :wink: :lol:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Pt sty 27, 2012 19:52 Re: Skierniewicka banda i arystokracja-Tazzy już 2 lata z nami;)

Prawda? Wszędzie ci paparazzi :mrgreen:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt sty 27, 2012 20:01 Re: Skierniewicka banda i arystokracja-Tazzy już 2 lata z nami;)

Zjem cię
Obrazek

Padłam :ok:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Pt sty 27, 2012 23:07 Re: Skierniewicka banda i arystokracja-Tazzy już 2 lata z nami;)

Szura-najmysi mama pisze:Padłam :ok:
buhahahaa, normalnie jakby wąż krowę połykał :ryk: :ryk: :ryk: Daj to na zbuka, rozejdzie się jsk ciepłe buły :ok:

kiche_wilczyca pisze:No cóż, ostatnimi czasy nie jest jednym na którego nie mogę patrzeć :mrgreen: :twisted:
Hę? 8O :mrgreen:

Karolek(ona) pisze:to sobie trzeba nauszniki sprawić np takie
prędzej bym cyjanek połknęła niż pokazała się publicznie w czymś podobnym, ba, nawet w lustro bym nie spojrzała z przerażenia :strach: :strach: :strach: Przez to zdjęcie nie będę mogła spać, koszmary będę miała :mrgreen:
(na marginesie i tak nie mogę iśc spać nawet gdybym chciała. Umalowałam paznokcie, a po fakcie okazało się że skończył się wysuszacz :twisted: Więc mam do wyboru parę godzin przy kompie, albo spanie w ciuchach w wannie (z braku dostępnej trumny) z rencyma na zewnątrz :twisted:

najmysia

Od: Pt lis 04, 2005 14:43

Post » Pt sty 27, 2012 23:11 Re: Skierniewicka banda i arystokracja-Tazzy już 2 lata z nami;)

najmysia pisze:Więc mam do wyboru parę godzin przy kompie, albo spanie w ciuchach w wannie (z braku dostępnej trumny) z rencyma na zewnątrz :twisted:
Zawsze trzeba spać z ręcyma na wierzchu, nie wiedzialaś?!
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Pt sty 27, 2012 23:12 Re: Skierniewicka banda i arystokracja-Tazzy już 2 lata z nami;)

najmysia pisze:
Szura-najmysi mama pisze:Padłam :ok:
buhahahaa, normalnie jakby wąż krowę połykał :ryk: :ryk: :ryk: Daj to na zbuka, rozejdzie się jsk ciepłe buły :ok:

Już jest ;)

najmysia pisze:
kiche_wilczyca pisze:No cóż, ostatnimi czasy nie jest jednym na którego nie mogę patrzeć :mrgreen: :twisted:

Hę? 8O :mrgreen:

;) :mrgreen:

najmysia pisze:(na marginesie i tak nie mogę iśc spać nawet gdybym chciała. Umalowałam paznokcie, a po fakcie okazało się że skończył się wysuszacz :twisted: Więc mam do wyboru parę godzin przy kompie, albo spanie w ciuchach w wannie (z braku dostępnej trumny) z rencyma na zewnątrz :twisted:

:ryk: :ryk: :ryk:

WarKotka

Post » Pt sty 27, 2012 23:13 Re: Skierniewicka banda i arystokracja-Tazzy już 2 lata z nami;)

Szura-najmysi mama pisze:
najmysia pisze:Więc mam do wyboru parę godzin przy kompie, albo spanie w ciuchach w wannie (z braku dostępnej trumny) z rencyma na zewnątrz :twisted:
Zawsze trzeba spać z ręcyma na wierzchu, nie wiedzialaś?!

:ryk: :ryk:

Cześć Skierniewice wieczorową porą :lol:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt sty 27, 2012 23:22 Re: Skierniewicka banda i arystokracja-Tazzy już 2 lata z nami;)

Szura-najmysi mama pisze:Obrazek
Pozdrawiam :D

:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt sty 27, 2012 23:23 Re: Skierniewicka banda i arystokracja-Tazzy już 2 lata z nami;)

kiche_wilczyca pisze:
Moja ukochana
Obrazek

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt sty 27, 2012 23:24 Re: Skierniewicka banda i arystokracja-Tazzy już 2 lata z nami;)

:1luvu:

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt sty 27, 2012 23:40 Re: Skierniewicka banda i arystokracja-Tazzy już 2 lata z nami;)

Marta, a gdzie Krzysiek zaginął, bo coś Go od tygodnia nie widać :roll:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt sty 27, 2012 23:48 Re: Skierniewicka banda i arystokracja-Tazzy już 2 lata z nami;)

gosiaa pisze:Marta, a gdzie Krzysiek zaginął, bo coś Go od tygodnia nie widać :roll:

jest zajęty innymi sprawami

Moniś, co do węża i krowy Dejzi jest krową, a łeb Krzykacza po odchudzeniu zrobił się bardzo podobny do głowy węża, czyli wszystko się zgadza :lol:

WarKotka

Post » Sob sty 28, 2012 0:00 Re: Skierniewicka banda i arystokracja-Tazzy już 2 lata z nami;)

Szura-najmysi mama pisze:Zawsze trzeba spać z ręcyma na wierzchu, nie wiedzialaś?!
to teraz mi dopiero mówisz? Po tylu latach i to publicznie??? :twisted: Za późno, stanowczo za późno, już po ptokach :ryk: :ryk: :ryk:

najmysia

Od: Pt lis 04, 2005 14:43

Post » Sob sty 28, 2012 8:32 Re: Skierniewicka banda i arystokracja-Tazzy już 2 lata z nami;)

Dobry dzień.

Krzysiek kotami się zajmuj, a nie innymi sprawami :wink: :mrgreen:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob sty 28, 2012 8:33 Re: Skierniewicka banda i arystokracja-Tazzy już 2 lata z nami;)

WarKotka odkryła nowa zabawę - darcie ręczników papierowych :roll:

A Dejzi dzisiaj strasznie się rozgadała....

Obrazek

WarKotka

[poprzednia][następna]