Piękne zdjęcia, pięknych kotów.

Eh... nikt nie szanuje kociej intymności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
buhahahaa, normalnie jakby wąż krowę połykałSzura-najmysi mama pisze:Padłam
Hę?kiche_wilczyca pisze:No cóż, ostatnimi czasy nie jest jednym na którego nie mogę patrzeć![]()
![]()
prędzej bym cyjanek połknęła niż pokazała się publicznie w czymś podobnym, ba, nawet w lustro bym nie spojrzała z przerażeniaKarolek(ona) pisze:to sobie trzeba nauszniki sprawić np takie
Zawsze trzeba spać z ręcyma na wierzchu, nie wiedzialaś?!najmysia pisze:Więc mam do wyboru parę godzin przy kompie, albo spanie w ciuchach w wannie (z braku dostępnej trumny) z rencyma na zewnątrz
najmysia pisze:buhahahaa, normalnie jakby wąż krowę połykałSzura-najmysi mama pisze:Padłam![]()
![]()
Daj to na zbuka, rozejdzie się jsk ciepłe buły
![]()
najmysia pisze:kiche_wilczyca pisze:No cóż, ostatnimi czasy nie jest jednym na którego nie mogę patrzeć![]()
![]()
Hę?![]()
![]()
najmysia pisze:(na marginesie i tak nie mogę iśc spać nawet gdybym chciała. Umalowałam paznokcie, a po fakcie okazało się że skończył się wysuszaczWięc mam do wyboru parę godzin przy kompie, albo spanie w ciuchach w wannie (z braku dostępnej trumny) z rencyma na zewnątrz
Szura-najmysi mama pisze:Zawsze trzeba spać z ręcyma na wierzchu, nie wiedzialaś?!najmysia pisze:Więc mam do wyboru parę godzin przy kompie, albo spanie w ciuchach w wannie (z braku dostępnej trumny) z rencyma na zewnątrz
gosiaa pisze:Marta, a gdzie Krzysiek zaginął, bo coś Go od tygodnia nie widać
to teraz mi dopiero mówisz? Po tylu latach i to publicznie???Szura-najmysi mama pisze:Zawsze trzeba spać z ręcyma na wierzchu, nie wiedzialaś?!
Użytkownicy przeglądający ten dział: haaszek, Paula05, Silverblue i 41 gości