Czar-koty,bur-koty,paw i jej siostra życzą DOBREGO ROKU

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 20, 2012 11:19 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

No i co w sprawie Dyzia? Wyjaśniło sie?
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pt kwi 20, 2012 12:04 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

paw pisze:a ja dziś słuchałam opowieści i obserwowałam jak z Mistera Bezika wychodzi Monster Bezik :strach: jak się tu przestanę odzywać to znaczy że nas wszystkich już pożarł wraz z sąsiadami i całym blokiem oraz okolicą :strach: :strach: :strach:

jotpeg mówi że niezły cholera musiał z niego być w młodości :)

Bezik? Nie do wiary... Co zrobił?

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pt kwi 20, 2012 12:05 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

mahob pisze:
paw pisze:a ja dziś słuchałam opowieści i obserwowałam jak z Mistera Bezika wychodzi Monster Bezik :strach: jak się tu przestanę odzywać to znaczy że nas wszystkich już pożarł wraz z sąsiadami i całym blokiem oraz okolicą :strach: :strach: :strach:

jotpeg mówi że niezły cholera musiał z niego być w młodości :)

Bezik? Nie do wiary... Co zrobił?

To są jakieś pomówienia ;)

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Pt kwi 20, 2012 13:02 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

Bezik:
żywe roślinki zgryza do korzenia. np. tej zielistki już nie ma:

ładna była...

Obrazek

sztucznym też daje radę - przegryzł sztuczną trawkę nad którą Miciek bezskutecznie pracował kilka lat

na zakazy reaguje wzruszeniem łopatek
nagany lekceważy
groźby ma w pupce

pcha się do cudzych miseczek, swoje (bardzo cenne!!!) zostawia do zjedzenia Lukrasiowi
chodzi po zakazanym blacie kuchennym
buszuje w zlewozmywaku
kradnie!!!!
niezadowolenie okazuje waląc pazurzastą łapą i wymachując żółtymi zębami
krzyczy na człowieka (człowieku pospiesz się! człowieku dawaj! człowieku zajmij się mną!!
to tylko część grzechów, więcej na razie nie pamiętam, bezik mi czynnie przypomni niewątpliwie :twisted:

paw

Od: Pt mar 27, 2009 16:37

Post » Pt kwi 20, 2012 13:54 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

:ryk:

No przecież w jego wieku mu się należy :wink:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Sob kwi 21, 2012 16:01 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

Domek nas odwiedził, Dyzia mało widział (siedział w szafie) , ale rozumie sytuację, chce go wziąć !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja oceniam bardzo pozytywnie, już miał koty (co prawda wychodzące) teraz ma 2 psy, jednego ze schroniska, ogródek.
o poprzednim piesku powiedział że "odszedł" więc zaplusował dodatkowo :)
właściwie teraz tylko kwestia uzgodnienia transportu (tak, wiem że wiślacki ma zajęcia :) ) i akceptacji Domku przez kierownictwo :ok:
w każdym razie ja zaczynam pakować plecaczek :)
mój Bambaryła ....
i zaczynają mną targać sprzeczne uczucia....
Ostatnio edytowano Sob kwi 21, 2012 16:05 przez paw, łącznie edytowano 1 raz

paw

Post » Sob kwi 21, 2012 16:04 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

paw pisze:Domek nas odwiedził, Dyzia mało widział (siedział w szafie) , ale rozumie sytuację, chce go wziąć !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja oceniam bardzo pozytywnie, już miał koty (co prawda wychodzące) teraz ma 2 psy, jednego ze schroniska, ogródek.
właściwie teraz tylko kwestia uzgodnienia transportu (tak, wiem że wiślacki ma zajęcia :) ) i akceptacji Domku przez kierownictwo :ok:

No ja zaciskam kciuki baaardzo mocno!!!
Obrazek

miszelina

Post » Sob kwi 21, 2012 16:23 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

Bezik c.d.:
je wąsy szczypiorku i łupki cebuli
przegryza profesjonalnie lub wkłada sobie na głowę reklamówki w których podejrzewa że jest "coś" (cokolwiek)
profesjonalnie też włamuje się
nagminnie używa mnie jako swojego poddupnika, a kiedy próbuję przedstawić inne umiejętności warczy "zamknij się! " :)

nowa ksywka "Biesik"

paw

Post » Sob kwi 21, 2012 19:36 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

:!: :!: :!: to ci wiadomosc!!!
nie wytrzymam, zamieszcze Dyziowe foty;

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

jotpeg

Od: Śro paź 28, 2009 18:24

Post » Nie kwi 22, 2012 8:56 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

paw pisze:Domek nas odwiedził, Dyzia mało widział (siedział w szafie) , ale rozumie sytuację, chce go wziąć !!!!!!!!!!!!!!!!!!
mój Bambaryła ....
i zaczynają mną targać sprzeczne uczucia....

Dyzio będzie wychodził? to gdzie ten dom?

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie kwi 22, 2012 9:03 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

paw przyjdzie na obiad, to dokładniej napisze. Z tego, co wiem, domek z ogrodem, Dionizy nie jest planowany jako wychodzący. Zresztą on lubi stale być obok człowieka, coraz bardziej się mizia.

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Nie kwi 22, 2012 9:20 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

jej siostra pisze:paw przyjdzie na obiad, to dokładniej napisze. Z tego, co wiem, domek z ogrodem, Dionizy nie jest planowany jako wychodzący. Zresztą on lubi stale być obok człowieka, coraz bardziej się mizia.

to czekam na opis sytuacyjny :)

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie kwi 22, 2012 15:07 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

Tweety pisze:
jej siostra pisze:paw przyjdzie na obiad, to dokładniej napisze. Z tego, co wiem, domek z ogrodem, Dionizy nie jest planowany jako wychodzący. Zresztą on lubi stale być obok człowieka, coraz bardziej się mizia.

to czekam na opis sytuacyjny :)

wysłałam kierownictwu pw

paw

Post » Nie kwi 22, 2012 17:36 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

Dionizy pojechał i został
dobry domek, a ja się poryczałam jak głupia po niecałych dwóch tygodniach tymczasowania
zdecydowanie nie nadaję się na dt

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Nie kwi 22, 2012 18:31 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

jej siostra pisze:Dionizy pojechał i został
dobry domek, a ja się poryczałam jak głupia po niecałych dwóch tygodniach tymczasowania
zdecydowanie nie nadaję się na dt

Rozumiem Cię, ja też ryczałam po tymczasach.
Obrazek

miszelina

[poprzednia][następna]