Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie lut 20, 2011 15:22 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

Xelmo znów nad ranem szalał. M.ój u granic wytrzumałości, bo ma wolne a budzi sie wcześniej niz jakby szedł na 6 do pracy. Szkoda mi go, bo wiem jak liczył na odpoczynek.
Jajby tego było mało - Xelmo zeżarł nam dziś obiad niedzielny. Kurczaka pieczonego mieliśmy, został w kuchni na sekunde sam z kurczakiem. Co z tego, że kurczak owinięty folią, na wyższej półce. Xelmo dorwał, wywalił na ziemię i jak wsadził morduche swoją w niego to po całej podłodze latało. Pech chciał, że ja akurat w łazience byłam i nie miałam pojęcia co się święci... Kurak opanierowany może nie w kurzu bo sprzątałam, ale w mikrobach z ziemi na pewno, rozwalony i obsliniony, więc darowałam sobie... Na szybko rozmrażam sos carbonara i będzie awaryjny obiad.

A Bombisia dzielnie mi towarzyszyła w moim spa dzisiaj. Nawet dźwięk depilatora jej nie przeszkadzał i sobie leżała obok mnie, drzemała i pomrukowała do rytmu z depilatorem :)

Miłej niedzieli!!
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Nie lut 20, 2011 16:12 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

Dzień dobry Kotusie śliczne, witaj Silverku, Kretki się meldują, korzystając z zaproszenia.. :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie lut 20, 2011 18:12 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

A ja myślałam ze takie historie z kurczakiem to tylko z psami mogą się przydarzyć :lol:
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Nie lut 20, 2011 20:13 Re: Bombilla i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

shalom pisze:Dzięki Sliver, czyli ślepa nie jestem, chyba dziewczyny zapomniały mi tego linka podać. Już sobie ściągnęłam.
Mi też H farbuje

Uuu a ja sama sobie farbuję...

elu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:44

Post » Pon lut 21, 2011 9:19 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

Jak tam koteczki? :kotek:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon lut 21, 2011 9:44 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

a no koteczki nasze szalały dzis same ze sobą, więc nie musiałam do nich wstawac, rano zabawki wypsikałam kocimiętką więc był szał. Teraz odpoczywaja.
Ja mam niefajne sny, związane z egzaminami w szkole. Męczy mnie to.
W czwartek wracam do szkoły.. a dziś jeszcze jade cv rozwieźć.
Milunie dla wszystkich odwiedzających mnie koteczków :) :kotek:
Obrazek Obrazek

sliver_87

Post » Pon lut 21, 2011 9:51 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

Pięknotki! :1luvu: :1luvu:
Trzymam za egzamin! :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon lut 21, 2011 13:23 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

Mam nadzieję, ze wyprawa z cv przyniesie skutki :ok: :ok:

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Pon lut 21, 2011 13:26 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

siemanko :D
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pon lut 21, 2011 16:21 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

EdytaB_a pisze:siemanko :D

Siemanko siemanko, brakowało Ciebie tutaj :)
Obrazek Obrazek

sliver_87

Post » Pon lut 21, 2011 16:25 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

Egzaminy mam już dawno pozdawane wszystkie, więc nie wiem skąd takie chore sny.. może jeszcze to odreagowuje :) hehe
No cv rozniosłam dużo, bardzo dużo. Póki co ciągle słysze to samo, czyli w skrócie NIE. Ale jakoś to będzie, musi być. Dziś się nie załamuję, bo dostałam niespodziewany podarunek można powiedzieć- a mianowicie robot kuchenny z blenderem :) Nie najnowszy może, ale jest, mam nadzieję, że będzie się świetnie sprawował. Zobaczymy.
Kotki dziś randkuja w naszym łóżku. Uroczo tam razem wyglądają. I mimo, że nieraz biją się aż do upadłęgo, myślę, że w jakiś sposób są do siebie przywiązane. I do nas także. Chcę tak myśleć.
Pogoda mnie dobija, ta gonitwa dziś z tymi cv i taki mróz mnie zmęczyły.Musze odpocząć przy kociach. Mięso zamówione- w środe mieszankę robimy ze wszystkim już :D
Obrazek Obrazek

sliver_87

Post » Pon lut 21, 2011 17:58 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

Oj ja dziś tam zmarzłam że cała skóra mnie piekła. A wcześnie rano musiałam wyjść.

A ja nadal nic nie zamowiłam. Muszę się wreszcie zabrać za to.
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Pon lut 21, 2011 20:12 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

Pracowity dzień miałaś :)
Ja dzisiaj robiłam barfa, ale niedużą porcję, z 3,5 kg mięs. Postanowiłam też kupić wagę jubilerską, żeby nie bawić się z przeliczaniem na mililitry :)

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Pon lut 21, 2011 20:34 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

Weihaiwej pisze:Pracowity dzień miałaś :)
Ja dzisiaj robiłam barfa, ale niedużą porcję, z 3,5 kg mięs. Postanowiłam też kupić wagę jubilerską, żeby nie bawić się z przeliczaniem na mililitry :)

na allegro nie są wcale drogie, a ułatwiają życie :):):)
tam będziesz wysilać się, by przeliczać coś :P

a teraz na ! ten konkurs z historii. Byłam na humanie, więc zobaczymy co pamiętam :D
Obrazek Obrazek

sliver_87

Post » Pon lut 21, 2011 20:42 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

Fotki z dziś moich miluchów :)

Bombilla wciskała mi się między nogi :mrgreen:
Obrazek

Kotki dziś randkowały w naszym łóżku, tu już niby nic sie nie dzieje :)
Obrazek

Bombillcia spała dzis przy mnie:
Obrazek

A tu już łapusie na mordusie:)
Obrazek
Obrazek Obrazek

sliver_87

[poprzednia][następna]