Tanie Dranie. Part Five. Biduś[`]. Można zamknąć ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 05, 2010 22:10 Re: Tanie Dranie... Dobre wieści od krowiaczka s. 62 :)

Trzymam bardzo mocne kciuki :ok: :ok: :ok:
Tadzina to która kicia - gdzie była i Ropa?
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt lis 05, 2010 22:12 Re: Tanie Dranie... Dobre wieści od krowiaczka s. 62 :)

kussad pisze:Trzymam bardzo mocne kciuki :ok: :ok: :ok:

Tadźka to ta bura niemarmurkowa, ta, przed której agresją każdego z gości muszę ostrzegać :twisted:
A Rop = Żabuś = Mężczyzna Mojego Życia :mrgreen:
Nawet jeśli z dziurą.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt lis 05, 2010 22:15 Re: Tanie Dranie... Dobre wieści od krowiaczka s. 62 :)

Wielbłądzio pisze:
kussad pisze:Trzymam bardzo mocne kciuki :ok: :ok: :ok:

Tadźka to ta bura niemarmurkowa, ta, przed której agresją każdego z gości muszę ostrzegać :twisted:
A Rop = Żabuś = Mężczyzna Mojego Życia :mrgreen:
Nawet jeśli z dziurą.

Tadźka była bardzo miła :) a Żabuś dalej nie wiem gdzie był i który :oops:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt lis 05, 2010 22:15 Re: Tanie Dranie.. Burasica T. idzie pod nóż - prosimy o kciuki!

Kciuki są :ok: :ok: :ok:

idę do łózka, walczyć dalej z zapaleniem gardła :evil:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Pt lis 05, 2010 22:36 Re: Tanie Dranie.. Burasica T. idzie pod nóż - prosimy o kciuki!

Żabon jest calusieńki czarny, wielkooki, spasiony, płaskogłowy i na krótkich krzywych łapach. Moje Kochanie :1luvu:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pt lis 05, 2010 22:42 Re: Tanie Dranie.. Burasica T. idzie pod nóż - prosimy o kciuki!

Kciuki obecne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Sob lis 06, 2010 15:33 Re: Tanie Dranie.. Burasica T. idzie pod nóż - prosimy o kciuki!

:ok: :ok: :ok:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Sob lis 06, 2010 19:28 Re: Tanie Dranie.. Burasica T. idzie pod nóż - prosimy o kciuki!

Widzę, że jeszcze Kasia nie napisała - Tadźka ma amputowany jeden paliczek - jednak nowotwór było widać " z daleka" :( .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob lis 06, 2010 19:59 Re: Tanie Dranie.. Burasica T. idzie pod nóż - prosimy o kciuki!

Tak, ja też już jestem.
Niestety, tym razem spieprzyła mi się zamrażarka, po powrocie do domu zastałam kałużę na pół kuchni, cała zawartość zamrażalnika oczywiście do wyrzucenia... Echhhh :(

Tadzina wróci do domu wieczorem, podrzuci ją do mnie kochana Doktor Małgosia :1luvu:
Chirurg od razu stwierdził, że jest to nowotwór, ba, świństwo opanowało też już fragment części kostnej :( :( :( Błyskawiczna decyzja: usuwamy cały paliczek.
Krew pobrana do badania. Z odkamienianiem zębów dr Bissenik poradził się wstrzymać ze względu na cośtamcośtam.
Nie wiem i nawet nie chcę zastanawiać się, co będzie dalej :cry:

U Ropka stwierdzona alergia pokarmowa. Musimy przerzucić się na karmę hypoalergiczną. Nie wiem, czy w praktyce taka opcja ma szansę na realizację, ponieważ w tym celu musiałabym na stałe przemeldować Żabsko do małego pokoju. A w małym pokoju mieszka przecież humorzasta egoistka zwana Królewną, nigdy nie wiadomo, kiedy może w akcie protestu rozpocząć kolejny strajk głodowy...

Bidusia jest horrendalnie przeziębiona, straszliwie gluci i kicha. Dostała antybiotyk na kolejne 6 dni. Ze skórą na szczęście ogromna poprawa: łupież złagodzony, ranki się doleczają. Ale z kąpielami na razie oczywiście stop, więc łupież pewnie znów się nasili :(

Cała ekipa ma pojawić się za tydzień na kontroli. Znów będziemy żerować na czasie, siłach i dobrym sercu Cioci Marcelibu (w zamian będąc w stanie zaoferować jedynie kawę z mlekiem 0% i galaretkę za 3,29 :wink: )...

Lilek szczy. Nie nadążam już ze sprzątaniem. Kiedy usuwam śmierdzącą kałużę w jednym miejscu, on olewa już kolejne :( Dziś znowu został przeze mnie złapany na gorącym uczynku :(

Marcelibu, ogromne dzięki za dzisiejszą pomoc :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wielbłądzio

Post » Sob lis 06, 2010 21:54 Re: Tanie Dranie.. Burasica T. idzie pod nóż - prosimy o kciuki!

Doktor Małgosia Wspaniała właśnie dostarczyła Złośliwca :D
Kurka wodna, znów nie udało się go nigdzie zgubić :roll: , a już miałam taką małą głupawą nadzieję... :twisted: :wink:

Biduś cały czas drzemie w transporterze, stojącym od kilku godzin obok kaloryfera. Charcze :(

Pora znowu rozstawić klatkę, Tadzik musi być na czas rekonwalescencji odizolowana od reszty stada...

Wielbłądzio

Post » Nie lis 07, 2010 17:40 Re: Tanie Dranie... Tadźka po amputacji palca - nowotwór :(((

Kciuki dla Tadeusza :ok: :ok: :ok: :ok: Czy to usunięte świństwo zostanie zbadane pod kątem złośliwości? Ile Tadeusz ma lat?

Mi również trudno jest sobie wyobrazić jak miałabym jednegmu kotu dawać co innego niż innym. Jednak ludzie mają koty nerkowe i jakoś dają radę.
W zasadzie karmę dla alergików mogą jeść wszystkie koty, ale taka impreza trochę drogo wychodzi :roll:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Nie lis 07, 2010 17:54 Re: Tanie Dranie... Tadźka po amputacji palca - nowotwór :(((

Przy trzech kotach dawanie każdemu innej karmy jest jeszcze w miarę wykonalne (Mala wcina Babycata, Pestka się obraziła i jada tylko RC, a że mam mało, to Ogryzek dostaje Purinę :roll: ) Trzeba tylko stać nad nimi i pilnować, czy jedzą i nie migrują do innych misek ;) Ale przy 10... 8O

Kciuki dla Tadźki, Bidusi, Żabusia i całe ekipy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Nie lis 07, 2010 17:57 Re: Tanie Dranie... Tadźka po amputacji palca - nowotwór :(((

Kciuki za Tadźkę :ok:
A jakie rokowania? Pani doktor coś mówiła?
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Nie lis 07, 2010 18:15 Re: Tanie Dranie... Tadźka po amputacji palca - nowotwór :(((

wielgachne kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
pamiętam ten drap na mnie wykonany :wink:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Nie lis 07, 2010 18:49 Re: Tanie Dranie... Tadźka po amputacji palca - nowotwór :(((

Za Tadźkę i żeby to świństwo poszło już won :ok:

I co się stało, znalazłaś u niego jakiegoś guza czy inne narośle?
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

[poprzednia][następna]