Moderator: Estraven
MarciaMuuu pisze:Cześć Zorki i Pulpetki![]()
Co dobrego jedliście?
Avian pisze:Dzień dobry
Gagat i Rychu dzisiaj rano nie wstali na śniadanie, wiec ja sie witam za nich![]()
Agata
Mereth pisze:Dzien doberek Wszystkim
Co dobrego jedliście?
Pulpi tuńczyka, ja wołowinkę, bo rybki to tylko od czasu do czasu lubię zjeść![]()
Z & P
kalair pisze:Mereth pisze:Dzien doberek Wszystkim
Co dobrego jedliście?
Pulpi tuńczyka, ja wołowinkę, bo rybki to tylko od czasu do czasu lubię zjeść![]()
Z & P
A my to kurczaczka z puszeczki wolimy..Rybkę mniej, ale jak już nic nie ma.
.Kretki
Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:Dzien doberek Wszystkim
Co dobrego jedliście?
Z & P
A my to kurczaczka z puszeczki wolimy..Rybkę mniej, ale jak już nic nie ma.
.Kretki
My też kurczaczka lubimy, ale Duża czasami daje to, czasami inne mięsko z puszeczki albo saszetek![]()
Ciekawe co będzie na obiadek ?![]()
![]()
Z & P
Mereth pisze:Avian pisze:Dzień dobry
Gagat i Rychu dzisiaj rano nie wstali na śniadanie, wiec ja sie witam za nich![]()
Agata
Cześć Agatko, ale fajnie, że zawitałaś do nasA czemu chłopacy nie wstali na śniadanie?
Z & P
kalair pisze:My troszkę na obiadek poczekamy. Ale i tak nie jesteśmy głodne! Śpimy.
Kretki
Avian pisze:Mereth pisze:Avian pisze:Dzień dobry
Agata
Cześć Agatko, ale fajnie, że zawitałaś do nasA czemu chłopacy nie wstali na śniadanie?
Z & P
A nie wiem ...
Rychu miał wczoraj chory brzuszek, moze jeszcze się źle czuje?
A Gagat ... może mu wygodnie w tych wszystkich kabelkach, w których śpi ?A może nie chce dostać tabletki ...
Agatka
czarna.wdowa pisze:Bry chłopaki
kothka pisze:cześć chlopaki
dzisiaj wstałem o 3![]()
Duzych też obudziłem, co będę sam na bezsenność cierpiał![]()
Znalazłem genialny sposób: drapię łapami w szybę od drzwi albo w szybę od segmentu ( a ona fajnie strzela)
Romek
sweet-a pisze:dzień dobry
Zoreczku a ty czemu rybki jeszcz tylko od czasu do czasu - one się pyszne
Fifi
Mereth pisze: A rybki to mi najlepiej jednak smakują z miseczki Pulpiego, no nie wiem czemuZresztą wszystko mi lepiej z jego miseczki smakuje, często czekam aż zje a ja podjadam resztę, a Duża tylko patrzy i mówi, że głupolek ze mnie. Kompletnie nie wiem o co jej chodzi, przecież z mojej zjem sobie chwilę potem
![]()
![]()
Zorek[/i]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter i 5 gości