Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Haker1 pisze:Ryś ty to masz szczęście, ja jak żyję myszy, takiej prawdziwej myszy, na oczy nie widziałem. Ptaki tylko za szybą lub siatką mam. A jak już raz na rok lub rzadziej wyjadę na wakacje na wieś to na smyczy mnie trzymają i nic upolować się nie da. Ciężkie jest życie domowego kota.
Haker
Joanna Kalisz pisze:No nie mogę nie skomentować - Ryszard Wielki Łowca
Cuuudne zdjęcia - on chyba specjalnie te miny robi. I wygląda na tak "kontaktowego" kota, że tylko patrzeć, a zacznie mówić
MalgWroclaw pisze:Haker1 pisze:Ryś ty to masz szczęście, ja jak żyję myszy, takiej prawdziwej myszy, na oczy nie widziałem. Ptaki tylko za szybą lub siatką mam. A jak już raz na rok lub rzadziej wyjadę na wakacje na wieś to na smyczy mnie trzymają i nic upolować się nie da. Ciężkie jest życie domowego kota.
Haker
Życie domowego kota jest ciepłe i miłe, mówi duża.
Fasolka
juana pisze:kamari pisze:juana pisze:kamari pisze:I pewnie drucik zabrała![]()
![]()
![]()
Tak, rano myszę, która upolowałem też![]()
Rychosław
Ta Duża to strasznie pazerna
Ale ona tej myszy nawet nie zjadła. Wyrzuciła ją![]()
Ryszard
juana pisze:MalgWroclaw pisze:Haker1 pisze:Ryś ty to masz szczęście, ja jak żyję myszy, takiej prawdziwej myszy, na oczy nie widziałem. Ptaki tylko za szybą lub siatką mam. A jak już raz na rok lub rzadziej wyjadę na wakacje na wieś to na smyczy mnie trzymają i nic upolować się nie da. Ciężkie jest życie domowego kota.
Haker
Życie domowego kota jest ciepłe i miłe, mówi duża.
Fasolka
Że niby ciepłe i miłe? A, że zabierają najfajniejsze zabawki, że jedzenie pod wydziałem i nie zawsze ulubione, że nigdy czasu nie mają- to nic?
Ryszard
juana pisze:Właśnie mi się zimno zrobiło- młody wyszedł z kuwety - znalazłam 2 kilkucentymetrowe robale![]()
![]()
. Tabletkę na robaki dostał wczoraj. Czy mam coś jeszcze z tym zrobić?
juana pisze:Czy mogę się normalnie do niego miziać jak do tej pory?
juana pisze:Aż mi się słabo zrobiło.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 427 gości