Fajny jest ten czarnuszek, szkoda, że mieszka w baraku. W kociarni miałby ciepło w pupkę. Czy na miejsce tych zabranych z kociarni trafią tam jakieś inne?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
1969ak pisze:Mój korabiewicki pingwin przez jakieś 3 lata nie był miziakiem. Za to teraz nadrabia za wszystkie czasy![]()
Fajny jest ten czarnuszek, szkoda, że mieszka w baraku. W kociarni miałby ciepło w pupkę. Czy na miejsce tych zabranych z kociarni trafią tam jakieś inne?
meksykanka pisze:Chylę czoła przed Waszą akcją![]()
Nie odzywałam się na wątku, bo jaka osobnik nie posiadający merytorycznej wiezy mogłabym tylko bełkotać i wyciągać wnioski nie oparte na własnej wiedzy.
Cieszę się, że wykonano duży KROK naprzód.
Rozumiem, że można już tak cichuteńko troszeczeńkę pogratulować akcji?
Femka pisze:naprawdę gratuluję roboty
do zabiegów na konto Jokota dokładam się bez zastrzeżeń.
Jak długo będą w lecznicach? To może warto już robić ogłoszenia? Ew. odbiór mógłby odbyć od weta.jopop pisze:Jest pełna zgoda na adopcje i domy tymczasowe tych kotów. A wręcz prośba, by możliwie mało kotów wróciło.
To samo dotyczy psów.
Siadam teraz nad spisem kotów najpilniej szukających DT.
1969ak pisze:Jak długo będą w lecznicach? To może warto już robić ogłoszenia? Ew. odbiór mógłby odbyć od weta.
Mulesia pisze:Femka pisze:naprawdę gratuluję roboty
Ja też. Jutro zrobię przelew.
Dobra robota
Edytuję.
Zofia & Sasza zastanów się nad zmianą tytułu.
Część ludzi już dawno przestała tu zaglądać po wcześniejszych awanturach.
Dobrze byłoby wymyślić taki tytuł , by ludzie wiedzieli, że jest już porozumienie i coś się dzieje poza słownymi przepychankami.
kotx2 pisze:Mulesia pisze:Femka pisze:naprawdę gratuluję roboty
Ja też. Jutro zrobię przelew.
Dobra robota
Edytuję.
Zofia & Sasza zastanów się nad zmianą tytułu.
Część ludzi już dawno przestała tu zaglądać po wcześniejszych awanturach.
Dobrze byłoby wymyślić taki tytuł , by ludzie wiedzieli, że jest już porozumienie i coś się dzieje poza słownymi przepychankami.
jopop pisze:Aby opłacić zabiegi sterylizacji/kastracji zostanie przeprowadzona zbiórka pieniędzy. Rozliczenie tej zbiórki zostanie opublikowane na stronie internetowej Fundacji JOKOT.
[...]
Wpłat na sterylizacje/kastracje i ew. leczenie kotów z Korabiewic należy dokonywać na konto:
Fundacja JOKOT
ul. Klaudyny 38 m 75, 01-684 Warszawa
60 1020 1026 0000 1402 0182 0927
Dopisek: „NA KOTY Z KORABIEWIC”
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 71 gości