jaka cudna fotka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotka doroty pisze:Kinga cicho!(żeby nie powiedzieć zamknij twarz!)Po to tu jesteśmy żeby sobie pomagać!![]()
![]()
Kłaczka masz wycałować za to żę,Kłaczkiem jest i już![]()
![]()
kinga w. pisze:Dziewczyny... Ja proszę przestać. Dziś na moje konto wpłynęło bardzo dużo pieniędzy - 480zł. + pieniążki wpłacone przez Was wcześniej - 130zł. A ja nie zbieram nawet rachunków w lecznicy i przyznam się szczerze że nie jestem w stanie tego odtworzyć bo kwoty się zmieniały w zależności od liczby kociąt i tego co było im podawane.
piegusek pisze:kinga w. pisze:Dziewczyny... Ja proszę przestać. Dziś na moje konto wpłynęło bardzo dużo pieniędzy - 480zł. + pieniążki wpłacone przez Was wcześniej - 130zł. A ja nie zbieram nawet rachunków w lecznicy i przyznam się szczerze że nie jestem w stanie tego odtworzyć bo kwoty się zmieniały w zależności od liczby kociąt i tego co było im podawane.
Kinia, przecież wiadomo, że ich nie przepijesz, tylko na futra przeznaczysz - a pomaga kto może, bo po to tu jesteśmy.
Kciuki cały czas![]()
![]()
![]()
![]()
kinga w. pisze:Dziewczyny... Ja proszę przestać. Dziś na moje konto wpłynęło bardzo dużo pieniędzy - 480zł. + pieniążki wpłacone przez Was wcześniej - 130zł. A ja nie zbieram nawet rachunków w lecznicy i przyznam się szczerze że nie jestem w stanie tego odtworzyć bo kwoty się zmieniały w zależności od liczby kociąt i tego co było im podawane. I wiecie co?? Zamówię zasrańcom więcej conva.
Kłaka? Tego bezwstydnie szczającego w dziecinny nocniczek?? Wrażającego łysą doopę w mikrokuwetkę?? A za co?!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Meteorolog1 i 48 gości