Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:
ale może spotkałaś go w Krakowie, był tam kilka razy, nawet kapał się w Wiśle
ewkkrem pisze:My nie znaliśmy Maksika [*]
A może ?
Mnie to jeszcze na świecie nie było ale, jak bywaliście w Warszawie to może widzieliście się z Nowakami![]()
Poznamy się po tej drugiej stronie. Do zobaczenia kudłaczu.
MaCiuś
mir.ka pisze:Maxiu, nie znałam Cię, nie było mnie tu jeszcze… Szkoda, że Cię nie ma… Jesteś gdzieś… Uroczy jesteś na tych obrazkach
ale może spotkałaś go w Krakowie, był tam kilka razy, nawet kapał się w Wiśle
mir.ka pisze:Wczoraj koty i to cała czwórka urządziły sobie brzydko mówiąc, rzyganko. Nie na raz , ale co chwilę któreś miało zwrotkę, choć mało jadły![]()
Elenka to od czwartku gorzej się czuje, prawie nie je i znowu kaszle. Szybko tym razem, bo dopiero 3 tygodnie minęły jak miała zastrzyk. Już jest umówiona do weta na poniedziałek, wcześniej się nie dało.
Zastanawiam się co z rudzielcami, czy nie zostały doleczone do końca. Będę je obserwować przez te dwa dni, a w poniedziałek porozmawiam o nich z wetem.
Tak to niestety jest ze stadem i to w większości w poważnym wieku
Nul pisze:mir.ka pisze:Wczoraj koty i to cała czwórka urządziły sobie brzydko mówiąc, rzyganko. Nie na raz , ale co chwilę któreś miało zwrotkę, choć mało jadły![]()
Elenka to od czwartku gorzej się czuje, prawie nie je i znowu kaszle. Szybko tym razem, bo dopiero 3 tygodnie minęły jak miała zastrzyk. Już jest umówiona do weta na poniedziałek, wcześniej się nie dało.
Zastanawiam się co z rudzielcami, czy nie zostały doleczone do końca. Będę je obserwować przez te dwa dni, a w poniedziałek porozmawiam o nich z wetem.
Tak to niestety jest ze stadem i to w większości w poważnym wieku
Kotełki, no co to? Tak Wam się żarełko podoba, że je chcecie ponownie oglądać???
Zdrowia!!!
jolabuk5 pisze:Tak to jest z trochę starszymi kotkami, ciągle coś się dzieje. Za zdrowie!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 107 gości