» Pt mar 14, 2014 21:05
Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!
Oczywiście wszystkie partie opowiadają PRZED, obiecują cuda wianki.......i wiadomo co z tego wychodzi. My natomiast będziemy opowiadać PO:-), ale nie że hot line z Tuskiem, nie........
Post factum opowiemy. I albo na nas w związku z tym zagłosujecie, albo nie:-) Jeszcze nie wiem gdzie będziemy kandydować.
Kotkins się pojechał alkoholizowac, Dalia wyspać, nie wiem co robi Cairo i reszta szajki........Bo trzeba było dużą siatkę zbudować co by zrealizowac to cośmy wykonaly.
Nie ukrywam, ze bedziemy potrzebować wsparcia finasowego. Wykonane zostanie 2/3 planu - mogła być i całość...........ale hmmm jak się komuś Wawa nie podoba - to nie. Mnie się tam też nie podoba, ale śmiem twierdzić, ze wetów to jednak ma lepszych niż w Poznaniu. Znaczy Wawa ma ( ja się nie poczuwam, bo ja nie jestem z Wawy tylko ze wsi)......
Dobra idę się kąpać - mozecie sobie tu myśleć nad kocimi imionami. Mogą być nawet Kolekcjonerskie. Kontrabanda np.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"