Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 14, 2009 19:40 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

Gibutkowa pisze:Mi Gibutek nie strzela z ramiączka bo ramiączko mi zjadła :( :roll:

Ja mam codziennie pobudkę o 4 nad ranem bo się Gibutkowi choroba sieroca włącza i tupta po mnie tak długo aż rąk nie wyjmę spod kołdry żeby mogła sobie palce possać :roll: a potem całe ręce mam oślinione :|

Bonitka zwykle też wytrzymuje nie dłużej niż do 4:30 :mrgreen: Ale Nolci brakuje cierplwości mniej więcej koło 2:00 więc spię z przerwami :D
No i Bonia uwielbia memłać mojego kciuka, wystarczy że wystaje mi kawałek dłoni spod kołdry to już zębiska idą w ruch. Mogłaby tak godzinami :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

siasia1981

Od: Śro lut 25, 2009 8:45

Post » Sob lis 14, 2009 20:27 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

siasia1981 pisze:
Gibutkowa pisze:Mi Gibutek nie strzela z ramiączka bo ramiączko mi zjadła :( :roll:

Ja mam codziennie pobudkę o 4 nad ranem bo się Gibutkowi choroba sieroca włącza i tupta po mnie tak długo aż rąk nie wyjmę spod kołdry żeby mogła sobie palce possać :roll: a potem całe ręce mam oślinione :|

Bonitka zwykle też wytrzymuje nie dłużej niż do 4:30 :mrgreen: Ale Nolci brakuje cierplwości mniej więcej koło 2:00 więc spię z przerwami :D
No i Bonia uwielbia memłać mojego kciuka, wystarczy że wystaje mi kawałek dłoni spod kołdry to już zębiska idą w ruch. Mogłaby tak godzinami :mrgreen:

No to i ja się przyznam... :oops: Smigol ma 1,5 roku i do tej pory ssie mi ucho... Ugniata przy tym pazurami poleczek chętnie :twisted:

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Sob lis 14, 2009 20:46 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

U mnie za to normalnie :wink: Nikt nie zasysa, nie miętoli moich końcówek, nie mymła :wink: Tylko jak nie chcę wstać dostatecznie szybko to...w nos zostaję użarta :roll: Do krwi :roll: I wyglądam jakbym coś innego niż bilet próbowała skasować :wink:

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Sob lis 14, 2009 21:33 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

Czytam i ryczę ze śmiechu.... :ryk: Jak to dobrze, że są i takie optymistyczne wątki ... A budzić Dużą można też waląc jej z czółka w czółko - aż świeczki w oczach stają .... Mam takie jedno "czółko" :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Sob lis 14, 2009 22:48 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

Można jeszcze położyć się na twarzy odcinając całkowicie dopływ powietrza... Polecany specjalista: Czarka :wink: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: Pobudka Dużej...gwarantowana :mrgreen:

Dulencja

Post » Sob lis 14, 2009 23:13 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

czasami wystarczy zapolować na duży palec u nogi albo popodgryzać piętę :) nie dość, że się człowiek na bank obudzi, to z łóżka wyskoczy w jakieś 1,5 sekundy, a nie po 3 drzemce :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

siasia1981

Post » Sob lis 14, 2009 23:24 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

Patrz, to one dlatego siedzą prawie pod kołdrą :twisted: :twisted: :twisted: Polują, gadziny małe :twisted: :twisted: Na moje wypustki :ryk: :ryk: :ryk:

Dulencja

Post » Sob lis 14, 2009 23:41 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

zachodzę o głowę dlaczego te wszystkie barbarzyńskie czynności dokonywane są na mnie :D a mojego TZ na ogół omijają :lol: małe, wredne, złośliwe diablice :twisted: :twisted: :twisted: żeby tak się odwdzięczać mamusi za pełną michę :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

siasia1981

Post » Nie lis 15, 2009 0:21 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

Dulencja pisze:Można jeszcze położyć się na twarzy odcinając całkowicie dopływ powietrza... Polecany specjalista: Czarka :wink: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: Pobudka Dużej...gwarantowana :mrgreen:

No wiesz..Antonio dzisiaj mnie obudził z tyłkiem na mojej twarzy...strasznie duszno mi sie zrobiło, a to ten zbój :evil: wyzdrowiał i na amory go zebrało-Tyłkiem pańci na twarzy, a łapy na...cycorkach i ugniataniec,hi,hi.pozdrówka
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie lis 15, 2009 0:52 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

koko_ pisze:
siasia1981 pisze:

No to i ja się przyznam... :oops: Smigol ma 1,5 roku i do tej pory ssie mi ucho... Ugniata przy tym pazurami poleczek chętnie :twisted:

Gibutek też już 1,5 roku ma :)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie lis 15, 2009 7:22 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

Czarusia mówi dzień dobry i pozdrawia ciociofanki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Zjadła pięknie swoje śniadanko i siedzą z Leonem na parapecie i świat podziwiają :D :D

Dulencja

Post » Nie lis 15, 2009 9:06 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

Dzień dobry śpiochom
dzień dobry rannym ptaszkom :)

Buziak dla mojej Czarnej Ulubienicy :)
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Nie lis 15, 2009 9:18 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

Buziak przekazany, Czarka przesyła mruczando :1luvu: :1luvu:

Dulencja

Post » Nie lis 15, 2009 9:41 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

Oj dzis to trzeba sporo dobrej woli do podziwiania ;)
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Nie lis 15, 2009 9:54 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

Czarusiu-witanko niedzielne!!! Słoneczko przesyłam -co prawda tylko wirtualnie,bo i u nas szaro i mokro!
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

[poprzednia][następna]