Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:Witam,
jak tam Pola po nocy.
sweet-a pisze:no co dziewczyna musi zgromadzić na wszelki wypadek jak Pańci znowu by się zachcialo ją głodzić![]()
a ja się musze jeszcze pochwalic że pralka już działa
Hannah12 pisze:Brawo za pralkę. Mój zna numer telefonu do fachowca, a dla pieca nagana, tak straszyć po nocy.
taaa ale męczył się z nią 12 godzin i pralka też wydaje co jakiś czas dziwne dzwięki piski jakieśmaggia pisze:sweet-a pisze:no co dziewczyna musi zgromadzić na wszelki wypadek jak Pańci znowu by się zachcialo ją głodzić![]()
Widzisz jakiego masz zdolnego TŻ a tak narzekałaś.![]()
sweet-a pisze:taaa ale męczył się z nią 12 godzin i pralka też wydaje co jakiś czas dziwne dzwięki piski jakieśmaggia pisze:sweet-a pisze:no co dziewczyna musi zgromadzić na wszelki wypadek jak Pańci znowu by się zachcialo ją głodzić![]()
ale pralka piszczy nie TżHannah12 pisze:sweet-a pisze:taaa ale męczył się z nią 12 godzin i pralka też wydaje co jakiś czas dziwne dzwięki piski jakieśmaggia pisze:sweet-a pisze:no co dziewczyna musi zgromadzić na wszelki wypadek jak Pańci znowu by się zachcialo ją głodzić![]()
Nie ma się co dziwić, że piszczy, po 12 godzinnych męczarniach
sweet-a pisze:ale pralka piszczy nie TżHannah12 pisze:sweet-a pisze:taaa ale męczył się z nią 12 godzin i pralka też wydaje co jakiś czas dziwne dzwięki piski jakieśmaggia pisze:sweet-a pisze:no co dziewczyna musi zgromadzić na wszelki wypadek jak Pańci znowu by się zachcialo ją głodzić![]()
Nie ma się co dziwić, że piszczy, po 12 godzinnych męczarniach
Avian pisze:Sąsiadce też się pralka zepsuła - z praniem w środku![]()
Oświadczyła mężowi, że pralka się zacięła, ciuchów nie można wyjąć, więc ona musi iść na zakupy, bo nie ma sie w co ubraćI poszła, a mąż przerażony szybko pojechał po nową pralkę
![]()
Teraz ma szafę pełna nowych ciuszków i nową pralkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, pvpm, Silverblue i 34 gości