Zorusiu ale masz dużo zabaweczek, pożyczysz mi jedną
Tysia
Moderator: Estraven
Mereth pisze:Dzień doberek wszystkim![]()
Cześć Mru, moja Duża już połowę tematu przeczytała, ale dopisze się jak skończyA jak to czyta, to wygląda mniej więcej tak:
![]()
![]()
sweet-a pisze:lepiej sam mi wybierz![]()
Tysia
Mereth pisze:sweet-a pisze:lepiej sam mi wybierz![]()
Tysia
To może tą myszkę mikołajkową? Bo wczoraj dostałem od Dużych taką myszkę co piszczy jak się ją dotknie i teraz nią się bawię![]()
Tylko ciekawe czemu Duzi ją chcą chować jak będą spać, kompletnie ich nie rozumiem, przecież nad ranem można się bawić najlepiej![]()
Zorek latający od 4 rano po Dużych![]()
Dorota pisze:Mereth pisze:Dzień doberek wszystkim![]()
Cześć Mru, moja Duża już połowę tematu przeczytała, ale dopisze się jak skończyA jak to czyta, to wygląda mniej więcej tak:
![]()
![]()
Sie nie ma z czego smiac![]()
Zawsze wszystko na mnie...
Dzis o swicie podobno Duza obudzilo moje chrapanie.
Mru zupelnie niewinny
Avian pisze:Dorota pisze:Mereth pisze:Dzień doberek wszystkim![]()
![]()
![]()
Sie nie ma z czego smiac![]()
Zawsze wszystko na mnie...
Dzis o swicie podobno Duza obudzilo moje chrapanie.
Mru zupelnie niewinny
Zoruś, nasza Duża też cały czas czyta o Mru i tylko się ciągle za brzuch trzyma i oczy wyciera ... I nic nam nie mówi co u Ciebie słychać ...
Chyba musimy się nauczyć od Mru jak zabawiać Pańcię![]()
Pozdrawiamy
Gagatek i Agatka
Mereth pisze:sweet-a pisze:lepiej sam mi wybierz![]()
Tysia
To może tą myszkę mikołajkową? Bo wczoraj dostałem od Dużych taką myszkę co piszczy jak się ją dotknie i teraz nią się bawię![]()
Tylko ciekawe czemu Duzi ją chcą chować jak będą spać, kompletnie ich nie rozumiem, przecież nad ranem można się bawić najlepiej![]()
Zorek latający od 4 rano po Dużych![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Wojtek i 16 gości