MaryLux pisze:W wątku Femki już dawno padł wniosek, żeby nas wszystkie zamknąć w psychiatryku. Razem. Na jednym oddziale.
Jestem bardzo za! Tylko cholercia ja będę musiała płacić za siebie... Buuuuuuuuuuu
Moderator: Estraven
MaryLux pisze:W wątku Femki już dawno padł wniosek, żeby nas wszystkie zamknąć w psychiatryku. Razem. Na jednym oddziale.

AniHili pisze:Z kotami to mogą i zamykać![]()
Oto Baba:
A tu Kić Samo Zło:
I Demon - Władca Stołka:
AniHili pisze: A wiecie..ja się czasem zastanawiam gdzie podziała się tamta nieśmiała dziewczyna, która bała się odezwać![]()
AniHili pisze:Podejrzewam, że prędzej czy później da się skusić i przyjdzie do domu. Miałam już kiedyś takiego delikwentaTakże liczę na nią bo lubię okładać się czernią noo
![]()
A dziś dorwałam 3 maleńkie, czarne ropuszki, które miały zostać wywalone z rozbieranego domu na to zimno..brrr... Na szczęście nasze białostockie Kociary działają na maxa, więc kocinki mają już domki. A wiecie..ja się czasem zastanawiam gdzie podziała się tamta nieśmiała dziewczyna, która bała się odezwaćTeraz wpadam na obce podwórko, dogaduję się z robotnikami w 5 minut (jeszcze chcą mnie fajką poczęstować i na kielonka zaprosić ale nevermind). Qrde jak to człowiek się zmienia...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 10 gości