Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kicorek pisze:cd. (długie):
(...) W każdym razie tego pamiętnego wieczoru i nocy miałam wrażenie, że Cyrylowi raczej coś dodano, niż odjęto![]()
. Szalał jak goopi
![]()
.
Dorota pisze:Kicorek pisze:cd. (długie):
(...) W każdym razie tego pamiętnego wieczoru i nocy miałam wrażenie, że Cyrylowi raczej coś dodano, niż odjęto![]()
. Szalał jak goopi
![]()
.
Lepiej nie kracz
Kicorek pisze:A w ogóle to jestem zachwycona stanem kotka po zabiegu. Ponad 9 lat temu sterylizowałam Kitkę i odbierałam ją z lecznicy jako bezwładną szmatkę, strasznie zimną. Wyglądała jak martwa
. Bardzo długo dochodziła do siebie, chodziła jak pijana, nie kontrolowała sioo. Całą noc miałam z głowy, bo jej pilnowałam, zeby sobie "po pijaku" czegos nie zrobiła.
Przy Cyrylu też nie bardzo spałam, ale z zupełnie innych powodów. Forma doskonała! Z lecznicy odebrałam kotka całkiem wybudzonego, przytomnego, w dobrym humorze
. Po prostu cudownie
.
Tylko ten wygolony placek na tyłku i zminiaturyzowane jajeczka. Srebra za to nie było
.
Ann_pl pisze:Tak to robia Wyparci![]()
![]()
Ciesze sie, ze wszystko poszlo OK
Kicorek pisze:Ann_pl pisze:Tak to robia Wyparci![]()
![]()
Ciesze sie, ze wszystko poszlo OK
Dlatego wolałam poczekać tydzień na niego.
Adolfina też wyglądała całkiem rześko w transporterku, więc widocznie opłaciło się wieźć ją aż z Mokotowa
.
Kicorek pisze:No nareszcie chyba nieśmiało zaczynają pojawiać się jakieś uczuciowe relacje między futrami, zwłaszcza ze strony Cyryla, który do tej pory uczucia objawiał głównie gonitwą i gryzieniem biednej Kitki.(...) Ale po raz pierwszy zobaczyłam u Cyryla jakieś takie większe... zaangażowanie? Nie wiem, jak to nazwać. Wcześniej co najwyżej bodnął ją raz łepkiem w przelocie, jak strzelał baranki i mnie. Mam nadzieję, że od teraz częściej będę oglądać takie obrazki, a coraz rzadziej brutalne gonitwy z zębami w roli głównej
Dorota pisze:Kiryłemocjonalnie dorjrzewa?
Fizycznosc poszla precz, a teraz pora na intelektualne
sygnaly?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 172 gości