Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:To głównie Piorunek będzie miał gości![]()
Ale przekąski na pewno będą pyyyszne!
Katarzynka01 pisze:Gwiazda wieczoru zwana Piorunem zawojowała gości ze szczętem. Swoją drogą goście to też zdeklarowani kociarze więc inaczej być nie mogło![]()
Pod ogromnym wrażeniem urody, inteligencji - to wszystko po mnieI tego, że Piorun zachowuje się jakby się tutaj urodził.
Mnie było szczególnie miło, bo goście na koniec zapytali nieśmiało czy mogą dostać trochę na wynos (poza moimi przekąskami chcieli też Pioruna, ale na przekąskach się skończyło). Dostali, odczytuje to jako komplement
izka53 pisze:wkurzasz kobieto, bladym świtem mam rezonans z kontrastem i muszę być na czczo, w związku ze związkiem konia z kopytami bym zjadła.
Silverblue pisze:Nie,nie, gdzie tam nudna, ja mogę o Piorunku czytać cały dzień i oglądać teżTzn no nie, nie mogę w sumie bo muszę pracować
![]()
Widzę że kocurek podbija serca wszystkich po kolei.
Czytałam ostatnio o Kociu, wiem że może nie powinnam w tym wątku, bo tamten zamknęłaś też z powodu smutnych wspomnień, ale chciałam tylko napisać że Kocio takie podobne miał zachowania do Mici, ona też wołała że czas już łóżko rozścielić no i że do tego łóżka położyć się już mamy:) Tyle.
A przekąski wyglądają naprawdę smakowicie
jozefina1970 pisze:Wszystko bardzo bardzo mniam! I Pioruneki przekąski!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, PanPawel i 57 gości