Dyktatura pisze:Takie mecze to ja co dziennie mogę oglądać.
 Ja też!
 Ja też!Moderator: Estraven
Dyktatura pisze:Takie mecze to ja co dziennie mogę oglądać.
 Ja też!
 Ja też!SabaS pisze:Hipek i Haker?

Wygrała Pani kotka! (którego jeszcze nie mam, ale będzie, będzie!)
  Wygrała Pani kotka! (którego jeszcze nie mam, ale będzie, będzie!)   

fajne chłopaki
 fajne chłopaki  ale zmienili się z pycholka. za kotka dziękuję, mogę swojego odstąpić
 ale zmienili się z pycholka. za kotka dziękuję, mogę swojego odstąpić 
 Teraz to kawał kocura, nic mu z koteczki nie zostało
 Teraz to kawał kocura, nic mu z koteczki nie zostało 

SabaS pisze:Naprawdę trafiłam? Nie byłam nic a nic pewnafajne chłopaki
ale zmienili się z pycholka. za kotka dziękuję, mogę swojego odstąpić

A Tosia oczywiście piękność urocza!
 A Tosia oczywiście piękność urocza! ) i tak miaukoli o wyjście... Tyle że w jego powaznym wieku spacer to spacer, nie ma szaleństw, chyba że trzeba zapolowac na gołębia... chociaż on już chyba wie, że go do gołębi nie puszczę, rzadko próbuje... A pomimo bycia kotem podłogowym dzisiaj podjął jedna z nielicznych prób wejścia na drzewo... Chyba wyczuł, że sąsiedzki kot wychodzący przełazi po tym drzewie na swoje podwórko... No ale że ja za Felkiem na drzewko nie wlezę, to jemu tez nie pozwolę...
) i tak miaukoli o wyjście... Tyle że w jego powaznym wieku spacer to spacer, nie ma szaleństw, chyba że trzeba zapolowac na gołębia... chociaż on już chyba wie, że go do gołębi nie puszczę, rzadko próbuje... A pomimo bycia kotem podłogowym dzisiaj podjął jedna z nielicznych prób wejścia na drzewo... Chyba wyczuł, że sąsiedzki kot wychodzący przełazi po tym drzewie na swoje podwórko... No ale że ja za Felkiem na drzewko nie wlezę, to jemu tez nie pozwolę... 
 tyle ze u niego duża częśc spaceru to wylegiwanie się na słoncu... Słonce na trwaniku to nie to samo, co słonce na parapecie, tak mniemam...
 tyle ze u niego duża częśc spaceru to wylegiwanie się na słoncu... Słonce na trwaniku to nie to samo, co słonce na parapecie, tak mniemam...   

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 17 gości