mama chciała go oduczyć jak spał z nia w lozku to ja ugryzł  
  bo co bedzie kotu przeszkadzać w śnie?  Auschitz odwiedzilismy w drodze powrotnej z Krakowa. Dziekuje Klaudia za podpowiedz z biletami i rezerwacja godziny. Bilety najlepiej zarezerwować i kupic przez internet bo nie stoi sie w kilometrowej kolejce.najlepiej byc z pół godziny przed planowana data zwiedzania, ponieważ przechodzi sie kontrole jak na lotnisku. Nie mozna wnieść torebki większej (plecak tez)większego niż 20x30 cm. Za zwiedzanie z przewodnikiem płaci sie 25 zł w tym jest wliczony przejazd do asuchwitz birkenau i zwiedzanie kolejnego obozu. Łącznie zwiedzanie trwa około 4.5 godzin. Jesli ktos chce wejść bez przewodnika nic sie nie płaci ale uważam wiele sie traci.
Nasza przewodnik tak opowiadała o wszystkim ze ciarki człowiek miał, chwilami przenosiłam sie w te czasy... To jest bardzo mocne przeżycie, ale warte upamietnienia poległych w tej zagładzie.
Pierwszy dzien w pracy jak to w pracy...nie bede opowiadać bo szkoda czasu i nerwów
  wszystko sie sypie, stara restauracja, powoli sprzęt niedomaga  

śmiałam sie w niebo głosy o 6:30 bo co miałam zrobic? Fuksik tez radośnie podskakiwał z prezentem pod ogonem, gubiąc i zostawiajac pas startowy  
  Mi tak Maurys z prezentem spod ogona dzisiaj uciekal  
 Molcia jak cudnie w poleczce schowana  
 Koleżanka z pracy opowiadala ze jej kotka tak ssala to ok 9 miesiąca późnej jej przeszlo, wiec pewnie wyrosną chłopaki z tego