Pń:wielkooka radosna Wisienka - pojechała do domu :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 29, 2013 21:07 Re: Pń:wielkooka radosna Wisienka - pojechała do domu :)

Czyli odpinamy banerek? :P
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Nie gru 29, 2013 21:43 Re: Pń:wielkooka radosna Wisienka - pojechała do domu :)

Brawo Wisienko. A imię pozostało?

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Śro sty 01, 2014 19:46 Re: Pń:wielkooka radosna Wisienka - pojechała do domu :)

Myślę, że banerek można spokojnie odpiac :)
Wiśnia już ponad 10 dni radzi sobie na nowym terenie. Została Wiśnią, ale raczej w opcji 'Wiecha", "Wiśka", "Wiesława". Co jest kłopotem, bo sąsiadka z piętra niżej to. p. Wiesława więc trwają prace nad zmianą zawołania,by w okresie balknowym nie drażnć sąsiedztwa ;))

W tej chwili Wiecha śpi na poduszce, najlepiej się czuje w sypialni, ale z racji tego, że chałupa niewielka to z musu resztę zwiedziła. Ze stadem je posiłki w kuchni i załatwia mniej i bardziej ważne potrzeby fizjologiczne w kocim Kuwejcie. Olewa pokój w którym Duży ogłąda TV (wiedzieliście, że w Nowy Rok jest tyle meczy??) a reszta stada do towarzystwa śpi.

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

Post » Śro sty 01, 2014 21:24 Re: Pń:wielkooka radosna Wisienka - pojechała do domu :)

Widzę, ze nic się nie zmieniło w jej życiorysie poza adresem :lol:

A na klatę juz komuś wchodzi na drzemkę?
Bo galopy rozumiem nadal są? Z wojennymi okrzykami? :mrgreen:

... szczerze mówiąc nie spodziewałam się tak szybkiej aklimatyzacji 8O Bo to mimo wszystko jest dość trudna i charakterna kota :kotek:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Śro sty 01, 2014 21:41 Re: Wisienka

Gratuluję, Wisienko :dance:
kicikicimiauhau

Post » Śro sty 01, 2014 21:44 Re: Pń:wielkooka radosna Wisienka - pojechała do domu :)

Szczęśliwego życia, Wisienko.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw sty 02, 2014 10:55 Re: Pń:wielkooka radosna Wisienka - pojechała do domu :)

Wisienko :ok: :1luvu:

miltonia

Od: Wto maja 08, 2007 18:29

Post » Wto sty 28, 2014 16:11 Re: Pń:wielkooka radosna Wisienka - pojechała do domu :)

Wiecha mieszka u nas już ponad miesiąc. Jest rozkoszna. Ugniata i ugniata i ugniata i goooooni po całym domu. Porusza się z prędkością światła. Umie otwierać szafki i chować się w nich a następnie wyskakiwać i napadać kogo się da.
Lubi się już z całym stadem, z Kazikiem śpią razem na łóżku, z Maleństwem się gonią - zwłaszcza lubią trasę balkon-hyc-hyc-łóżko-hyc-hyc- łazienka-hyc-hyc-hyc- łóżko-bach o drzwi balonowe i od nowa: balkon-hyc-hyc-łóżko-hyc-hyc- łazienka-hyc-hyc-hyc- łóżko a z Desperadem z zaciekawieniem obwąchują. Pozdrawiamy :)

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

Post » Wto sty 28, 2014 16:20 Re: Pń:wielkooka radosna Wisienka - pojechała do domu :)

Cudnie!
I pomyśleć, ze mogła zostać w pierwszym domu, samotna, bez kocich kumpli ... Całkiem przypadkiem odkryłam, ze ona jednak chyba bedzie potrafiła sie dogadać z kotami 8) Ale pierwsze tygodnie ogłaszałam ją jako bezwzględną jedynaczkę, która atakuje z pazurami inne koty 8O

Głaski dla zgranego stada! :kotek:

... swoją drogą - najbardziej się bałaś relacji z Maleństwem, a tu zaskoczenie, pełna komitywa :D
Ostatnio edytowano Wto sty 28, 2014 19:19 przez NITKA/KARINKA, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Kotka w DS - przeniosłam na Nasze Koty.
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

[poprzednia]