Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 28, 2012 13:03 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Łooooo, Puś- macie już wątek :dance2:
Duża to sierota i wcześniej nie zauwazyła :roll:
Ryszard

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Wto lut 28, 2012 13:05 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Ano mamy. :D
Znaczy sie Duża ma.
Ale pewnie będziemy mogli czasem popisać.
Cześć, Rysiu z Dużą! Fajnie, że jesteście! :1luvu:
Punio.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto lut 28, 2012 13:09 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kamari pisze:Zobaczysz, doczekasz się :twisted: Przyjadę i odbiorę ci Punia :mrgreen:
Co to ja mam, ledwie jednego rudego wypłosza z Częstochowy?
Ja lubię mieć tego dużo. I żeby wszystkie były piękne i grube :ok:
Chudych nie przyjmujeny :roll:

To ja sie nie nadaję :placz:
Rychosław

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Wto lut 28, 2012 13:12 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Rysiu, nie słuchaj ciotki kamari, ona tak tylko gada. :evil:
Zresztą Ty wcale nie jestes chudy, jesteś piękny, smukły i przystojny. :1luvu:
Duża Punia.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto lut 28, 2012 13:53 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Chętnie wpadnę, ale wcześniej uprzedzę :wink:
W domu nikt mnie tak nie wycałuje jak Punio, na koncert mruczenia też nie mam co liczyć, więc wnioskuję o powiadomienie, gdyby powstawał fanclub :D
FORZA!
ITALIA

bianco nero

Od: Czw gru 11, 2008 2:12

Post » Wto lut 28, 2012 14:12 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

bianco nero pisze:Chętnie wpadnę, ale wcześniej uprzedzę :wink:
W domu nikt mnie tak nie wycałuje jak Punio, na koncert mruczenia też nie mam co liczyć, więc wnioskuję o powiadomienie, gdyby powstawał fanclub :D

Kasiu, sama widziałaś, że Puś uwielbia całować, mruczeć i strzelać baranki. Czasem myślę, że jest jedyny w swoim rodzaju :D .
Puniowej miłości starczy dla wszystkich :ok: .
A fanclub taki cichy jest...ciotki się skrycie zmawiają na kotnapping :mrgreen: .

vip

Post » Wto lut 28, 2012 14:13 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

taki kolega pasowałby do mojej Pixi :ryk:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Wto lut 28, 2012 14:43 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

witamy się pięknie :kotek:
przysiądziemy gdzieś w kąciku :mrgreen:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Wto lut 28, 2012 14:46 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Witamy ciocię dinzoo i cztery piękne koteczki :D .
Zapraszamy, miejsca dla nikogo nie zabraknie :ok: .

Hej, dziewczyny, fajnie, że do nas trafiłyście! :1luvu:
Puś.
Ostatnio edytowano Wto lut 28, 2012 14:58 przez vip, łącznie edytowano 1 raz

vip

Post » Wto lut 28, 2012 14:51 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

też się cieszymy, bo tu jest tak miło, aż przyjemnie tyłeczki rozpłaszczyć :mrgreen: oczywiście najwięcej miejsca zajmuje Buba (bo ona jest puszysta, czyli taka trochę kicia XL :ryk: )

dinzoo

Post » Wto lut 28, 2012 14:57 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

dinzoo pisze:też się cieszymy, bo tu jest tak miło, aż przyjemnie tyłeczki rozpłaszczyć :mrgreen: oczywiście najwięcej miejsca zajmuje Buba (bo ona jest puszysta, czyli taka trochę kicia XL :ryk: )

To zupełnie tak, jak ja! :1luvu:
Ja też jestem taki maxi, a nasza Zośka mini. :mrgreen:
Ale Duża mówi, że jest mnie więcej do przytulania.
A Duża się martwi, że musi zaraz wyjść nakarmic bezdomniaczki, a tu teraz deszcz leje, a z parasolką jej niewygodnie.
One biedne muszą być, te bezdomniaczki. :(
Puś.

vip

Post » Wto lut 28, 2012 15:04 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

No cóż, grubas ma rację, leje jak z cebra, nie mam pojęcia, jak tu wyjść.
Z parasolem nie dam rady, w jednym miejscu sie tak nie da.
Ale co zrobić, w sumie to z cukru nie jestem, nie ma wyjścia.
Do zobaczenia wieczorem, i miłego popołudnia :ok: .

vip

Post » Wto lut 28, 2012 15:06 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

u nas czasem też przez okno widzimy takie biedne kotusie :cry: i te kotusie przychodzą jeść do sklepu u nas w bloku, a jedną kotkę to nasza Duża zna dobrze bo jak była jeszcze takim troszkę większym dzieckiem kocim to miała mieć swoje dzieci i duża ją zabrała gdzieś i ona tych dzieci nie miała i teraz Skarpetka żyje pod blokiem i wita się z naszą Dużą :wink: ale u nas są garaże i kotki się w tych garażach grzeją

dinzoo

Post » Wto lut 28, 2012 15:14 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Dwa takie bezdomniaczki to Duża nasz w piwnicy karmi...to one tam mają ciepło, i nic im nie kapie.
Ale taki jeden chłopczyk i dziewczynka jedna to nie mają piwnicy ani nic, i jak takie śnieżyce były, to Duża im takie pudło zabrała, bo im jedzenie zasypywało. To oni są biedni bardzo. :(
A te inne bezdomniaczki to Duża koło śmietnika dokarmia. I nawet dziś się martwiła, że ich coraz więcej jest. Dzisiaj taki chłopczyk przyszedł, podobno jedno oczko miał na wierzchu, takie jakby ślepe, i taki był chudy bardzo. Nasza Duża jak opowiada małym Dużym, to płacze. I taki bardzo dziki ten kotek podobno, że bardzo przed Dużą uciekał. Może ktoś go bił? :(
A teraz to ja już muszę iść, bo Duża wychodzi. No i mówi, że potem mogę sobie jeszcze z Wami popisać, jakbym chciał.
To dziewczyny, do zobaczenia! :1luvu:
Puś.

vip

Post » Wto lut 28, 2012 15:18 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

do zobaczenia Pusiu :1luvu:
nam Duża włączy komputer dopiero jak wróci z angielskiego i da nam kolację

Buba już głodna :ryk:

dinzoo

[poprzednia][następna]