Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lilianna J-wie pisze:Wszystko jest tutajhttp://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=134505&p=8159022#p8159022
To nie do opisania co niektórzy zrobią by kotów się pozbyćPrzy okazjii i ludzi trują
Lilianna J-wie pisze:Porobię nowe fotki jak będę mieć już telefon. Zwłaszcza jak Śnieżka przeszkadza mi w pisaniu łapiąc wszystkie ruszające się uśmieszki czy śledząc kursor
To nie do opisania co niektórzy zrobią by kotów się pozbyćPrzy okazjii i ludzi trują
Myślę,że ona tego nie przewidziała,że może dojść do czegoś takiego. Tacy ludzie nie przewidują konsekwencji swoich poczynań
Lilianna J-wie pisze:Już nieOdkąd ksiądz chodząc po kolędzie, usiłował ją pouczyć,że męża trzeba szanować, dbać i takie tam.. Dodam,że z mężem żyją obok siebie już od ładnych kilkunastu lat
A bezkarna czuje się też dlatego,że jej najmłodsza córka jest policjantką w Gorzowie Wlkp. I nasza policja nawet nie reaguje, gdy o nią chodzi tak szczerze mówiąc. Co dla mnie wydaje się chore
U mnie o budkach pod blokiem nawet nie może być mowy. Spółdzielnia by się nie zgodziła, poza tym zaraz byłyby zniszczone, dlatego zleciłam zrobienie im pawlacza w swojej piwnicy co też jest złe i wiecznie komuś przeszkadza
.Dach oklejony papą,zdejmowany by móc posprzątać.
Lilianna J-wie pisze:.Dach oklejony papą,zdejmowany by móc posprzątać.
Takie drewniane 3 budki piętrowe poszły na jedno osiedle, bo na innych administracja nie wydała zgody
Lilianna J-wie pisze:Ja nawet krzaków nie mam wokół bloku, bo ten żywopłot z głogu nawet nie zasługuje na taką nazwę
Lilianna J-wie pisze:Moich za dnia nie widać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 50 gości