Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 30, 2011 14:26 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

U nas toaleta osobna więc zbytnio popisać sie nie mogą. Ale ostatnio Konan chciał bardzo miziania od swojego Dużego, a ten siedział w kibelku. Czekał kocurek pod drzwiami, miauczał, wsadzał łapki do niego przez dziurki, aż w koncu namówiłam H żeby mu otworzył. No i rozgościł się na jego kolankach :mrgreen:
A Tofik moich rodziców to taki zboczek :P że żeby zjadł trzeba wydrapać mu tyłek :lol:
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Pon kwi 04, 2011 21:04 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Melduję się w drugiej części :)
Właśnie czytam całą pierwszą, bo potrzebuję wieeeeelu BARF-owych wskazówek. Chyba w końcu dojrzałam do przestawienia kociastych ;)
Pozdrawiam wszystkie aktywne BARFianki :mrgreen:
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Wto kwi 05, 2011 10:54 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Wei-co u Ciebie? jak się trzymasz?
Tęsknimy za Tobą i Twoimi futrami...
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Wto kwi 05, 2011 11:06 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Właśnie, co u Ciebie :D
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Wto kwi 05, 2011 11:46 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

dołączam się do shalom i turkawki, tęsknimy bardzo i zastanawiamy sie jak u Ciebie..
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Wto kwi 05, 2011 21:33 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Cześć Dziewczyny!

Jakoś żyjemy - tylko całe sprzątanie na mojej głowie i nie nadążam. Mimo że koty nie załatwiają się poza kuwetami i tak czuć w mieszkaniu "zapaszek". Postanowiłam wypowiedzieć mu wojnę i czeka mnie solidne sprzątanie domu. Przygotowuję się do tego psychicznie... ;)
Tymczasem mam trochę zdjęć i postaram się sukcesywnie coś wstawiać :)
Na początek świeżutkie zdjęcie Mii :)

Obrazek

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Wto kwi 05, 2011 21:44 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Piękna dziewczynka :1luvu:
Ja już od kilku tygodni, jeżeli nie miesięcy przygotowuję się psychicznie do generalnych porządków i zawsze coś mi przeszkadza :roll:
Czy kiedyś przypadkiem nie pisałaś, gdzie można kupić w miarę tanio srebro koloidalne? Muszę odnowić zapasy i nie mogę znaleźć linku.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Wto kwi 05, 2011 22:51 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Bianka 4, muszę poszukać :)

A tak w ogóle, to bardzo lubię skrót "Wei" :D

Weihaiwej

Post » Wto kwi 05, 2011 22:55 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Mia pieknota :D
I tez ma dosc dlugawe uszka, tak jak moje.
Rodzicielka sie smieje z moich kotow, ze takie dziwnie uszate sa, a jak dla mnie to wlasnie te malutkie uszeczka sa smiesznawe :lol:

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Śro kwi 06, 2011 2:20 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

No i jeszcze Ci rozhisteryzowana matka swoje dzieci podrzuciła :]
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Śro kwi 06, 2011 7:39 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Jaką ona ma szczuplutką główkę :D

Fajnie, że się odezwałaś Wei :D u nas o dziwo nic nie czuć, tylko futra lata i można nim już oddychać :?
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Śro kwi 06, 2011 7:47 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Urodziwa ta kotka. Zazdraszczam takiego pięknego kota, o tak nietypowym umaszczeniu. Ja w miarę regularnie sprzątam, a i tak, gdy szczelniej zamkniemy okna, czuć zaduch z drewnianym posmakiem :roll:

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Śro kwi 06, 2011 8:03 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

sunshine pisze:Urodziwa ta kotka. Zazdraszczam takiego pięknego kota, o tak nietypowym umaszczeniu. Ja w miarę regularnie sprzątam, a i tak, gdy szczelniej zamkniemy okna, czuć zaduch z drewnianym posmakiem :roll:

O o - to właśnie ten rodzaju zapachu ;)
Mia jest taką małą laleczką właśnie; szczuplutka, wiotka, o wąskiej głowie, dużych oczach i uszach :) Turkawka mówi, że jest mała jak na swój wiek i barfa :) Ale... ona po prostu cały czas jest na pełnych obrotach, wiecznie rozedrgana, ciągle coś robi. Jeszcze zdąży nabrać masy :)
W najbliższym czasie czeka ją sterylka.

Miss, super, że chcesz w końcu przejść na barfa! Trzymam kciuki za wytrwałość :)

Weihaiwej

Post » Śro kwi 06, 2011 9:58 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Weihaiwej pisze:Bianka 4, muszę poszukać :)

A tak w ogóle, to bardzo lubię skrót "[b]Wei" [/b] :D

my tez lubimy :D

a Mia jest drobna jak na księżniczkę przystało. taka dystyngowana na tym zdięciu.. a masz już termin sterylki???

ja drewnianego nie używam tylko benka zwykłego i powiem Wam, że nic u mnie nie czuć, no ale ja mam dwa koty tylko ;)

Pozdrawiamy!
A jak Ty sama się czujesz?
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Śro kwi 06, 2011 14:07 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

To u mnie właśnie przy Benku było czuć i to po paru dniach ostro :? a teraz nic. Ale też kuweta zamknięta.
Obrazek

Obrazek

shalom

[poprzednia][następna]