Witam wszystkich, którzy śledzą nasz wątek bardzo serdecznie... Więc u dziewczynek bez zmian zdrowe, wesołe i kochające się na wzajem jak i wszystkich dookoła... Dziś byłam z nimi u weta na kontroli (sprawdzenie masy ciała itp) An waży 3100 a Luna 3600... Moje dwa grubaski

A co do An wet obejrzał jej oczka i powiedział, że to łzawienie nie jest groźne dla jej zdrowia i życia... A jeszcze chciałam wspomnieć fakt jaki mnie najbardziej zaskoczył to fakt, że po otworzeniu transportera wet zawołał An, a ona jakby nigdy nic wyszła przywitała się i bez żadnego fuknięcia dała się obejrzeć lekarzowi i przy tym głośno mruczała w porównaniu do Luny która fuczy, warczy. a czasem nawet ugryzie lub podrapie weta

Aniu mnie też się podoba ten tytuł, a co do Ciebie Black_guitar to rzeczywiście dawno tu nie zaglądałaś

A na żywo ta mordka jest jeszcze piękniejsza... Dziękuję ślicznie mam nadzieję, że jeszcze nas odwiedzisz
Nowe zdjątka dziewczynek
1. Anabelka patrzyła przez okienko, ale oczywiście jak zwykle musiałam jej przeszkodzić

2. Uwielbiam spać w łóżeczku pod kocykiem i na poduszce nawet jeżeli uniemożliwiam tym sen moim właścicielom

3. W poprzednim wcieleniu byłam chyba modelką...

4. A tu coś co tygryski lubią najbardziej- wieczorny seans przy spiderman'ie...

5. Przerwa w zabawie...

6.

7. Bez komentarza

8. No dasz mi wreszcie spać?

LUNA:
1. Jeszcze w kołnierzu...

2. To spojrzenie mówi samo za siebie...

3. I w nosie mam fakt, że moja pani chce założyć ten sweterek, mi tak wygodnie...

4. (nie chciało mi się robić redukcji czerwonych oczu)

5. Drzemię sobie na słoneczku...

6. To sobie podrzemałam...

7. Moje ulubione miejsce do spania

RAZEM:
1.To nie tak jak myślisz

2.

3. 4:00 rano przyłapane na gorącym uczynku...

A TO JA Z MOIM SYNKIEM

POZDRAWIAMY WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE... :*