Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Georg-inia pisze:
UFOK!![]()
![]()
Asia_Siunia, a ile to małe ma? Fri może mieć rację, że skoro nie dojadało to teraz wielki brzuch na chudych nóziach może być. Ale i tak fajnie by było pokazać małego wetowi. I kotki trzeba pilnować, bo skoro mleka mało i zainteresowania macierzyństwem mało, to za chwilę panna pójdzie w tango![]()
łapać i ciąć, ciąć, ciąć!!! sunię też, wszystko ciąć!
Asia_Siunia pisze:i się doczekał
![]()
Co do koteczki sąsiadów...Napatoczyłam się na sąsiada, nagadałam patrząc mu prosto w oczy, trzepocząc rzęsami i ... kociątko ma prawdziwe mleko dla osesków i nawet dorobiło się butelki! Dokarmiam malucha w środy i piątki kiedy to sąsiadów nie ma w domu (mam klucze od garażu gdzie mieszka Kinia z maluchem i suczka Mini z maluchami :Łatką i Ciapkiem...). Maluszek jest cherlawy, bialutki z jedną czarną łapką, plamką na nosie i ślicznymi prążkami na plecach. niestety nie namacałam cóż to za płeć? Obstawiam faceta ale...Kotka ma malutko mleka, niechętnie karmi a widząc uchylone okno czmycha sobie na wolność zostawiając malucha na cały dzień. Nauczyłam się masować maluchowi brzuchala co zaowocowało cudnie osr...portkami ale cóż, grunt że qupal normalny! Martwi mnie jedynie, ze po karmieniu brzuchol okrągły ale tak to długie i chude maleństwo...
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Kankan i 73 gości