Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 27, 2012 21:17 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

Zosiu w Morrisie naprawdę są niesamowite pokłady energii i gdyby nie zatkany nos to przypuszczam, że mógłby dużo więcej biegać i szaleć. Myślę że powoli uda nam się doprowadzić grubaska do zdrowia i jakoś uda się opanować stres. Może właśnie zabawa jest jakimś sposobem na rozładowanie złych emocji i nerwów towarzyszących wizytom u lekarza. Niestety tego nie unikniemy.
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Pon lut 27, 2012 21:18 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

A za koopsko trzymac kciuki będę i proszę o codzienne biuletyny :ok:
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Pon lut 27, 2012 21:22 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

meksykanka pisze:Ale apetyt ma.... jak dwa zdrowe koty...

właśnie nasz pan doktor wytłumaczył nam też ten apetyt, który według niego może być po części syndromem pustej miski, ale też może to być sposób na pobudzenie wydalania zależałych złogów jedzenia, których fachowej nazwy nawet nie jestem w stanie sobie przypomnieć.
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Pon lut 27, 2012 21:22 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

ksb pisze:A za koopsko trzymac kciuki będę i proszę o codzienne biuletyny :ok:

qpa ważna rzecz :ok:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Pon lut 27, 2012 21:28 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

No witaj w klubie kooopaczy...
Oj i potem się o kooopskach rozmawia...

Ktoś na którymś z wątków...
Nie pamiętam kto i kiedy opowiedział historię jak jedna z koleżanek zajmowała się pieskiem swojej znajomej w czasie jej nieobecności...
Pańcia po powrocie zadała znane pytanie
- I jak kupa? Dobra była?
- Nie wiem, nie próbowałam, odpowiedziała koleżanka

Dziękuję za opiekę nad zepsutym kotkiem :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon lut 27, 2012 21:28 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

Zosiu, przestań wpędzać się w poczucie winy. Targaliście go do weta mając problemy ze swoimi kotami, nie wspomnę o transporcie i domu tymczasowym, który u Was miał. Bez Was nie byłby teraz w DS, taka jest prawda.Jaki wybrakowany? Po prostu niedomaga, ale to minie. Leków nie bierze , jak dla mnie :piwa: dla weta, dieta powinna pomóc i już.Ewelina już się zorientowała, że wylizywanie się to ze stresu i ma na to sposób. Ja już po rozmowie telefonicznej z Eweliną wiedziałam, że ani się nie boją, ani nie czują się rozczarowani, że kot ma łyse placki na skórze. Wiem, że to przerabiali już. Miałam na DT różne koty, niektóre w złym stanie, kotkę bez oczka,inną bez ogonka, a także kocurka z uszkodzoną szczęką, trochę kiepsko połataną.Wszystkie są w DS-ach, są bardzo kochane.Morris jest fajnym kotem, miłym, uroczym o cudownym charakterze.Sierść odrośnie, dieta przyniesie efekty. Bardzo czekam na remont pyszczka, widziałam już usunięte zgnilce ...brrr, kot po tym poczuje się jakby na nowo się narodził.Wiem, co piszę!
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon lut 27, 2012 21:30 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

meksykanka pisze: Pańcia po powrocie zadała znane pytanie
- I jak kupa? Dobra była?
- Nie wiem, nie próbowałam, odpowiedziała koleżanka

Piękne :ryk: :ryk:
* Semper eadem *

ksb

Post » Pon lut 27, 2012 21:35 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

No to :ok: za kupę ;)
po_prostu_kaska

Post » Pon lut 27, 2012 21:38 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

I pamiętaj o biuletynach :mrgreen:
* Semper eadem *

ksb

Post » Pon lut 27, 2012 22:05 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

No trzeba trzymać kciuki i za koopy i za Morrisa i za mądrych Dużych :ok:
Pocieszające jest to, że Ewelina się nie podaje i nie da się poddac Morriskowi.

Tak krótko jest z Wami a tak dobrze go poznaliście.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon lut 27, 2012 22:11 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

A ja to bym chciała jeszcze jakiś filmik :twisted:

Proszę :catmilk:
po_prostu_kaska

Post » Pon lut 27, 2012 22:13 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

Kasiu - czytasz mi w myślach :D
* Semper eadem *

ksb

Post » Pon lut 27, 2012 22:26 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

Kasiu popatrzę czy mam coś co się nadaje do oglądnięcia, a jak nie to jutro postaram się cos skręcić ;-) Morris upodobał sobie siedzisko w kuchni na swoje miejsce do spania. Chyba jest mu tam dobrze, bo chłodniej, a przy jego zatkanym nosie to pomaga bo zatoki są mniej spuchniete i oddychać jest łatwiej. Cos o tym wiem, bo na okrągło mam zatkany nos i spuchnięte zatoki, więc się rozumiemy :-) Za to rano lubi wpakować się do łóżka pod kołderkę i przytulić do mnie lub TZa :-)
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Pon lut 27, 2012 22:38 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Pon lut 27, 2012 23:08 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

jak się oblizywał już na samym początku :ryk: :ryk: I jaki gadatliwy :1luvu:

"no daj, no daj. Zatańczę, zaśpiewam, ale daj. Taaaaki jestem głodny" ;)
po_prostu_kaska

[poprzednia][następna]