SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 04, 2012 20:15 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Też trzymam kciuki :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro sty 04, 2012 20:16 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Erin pisze:Gosiu, doszły oba :ok:

To super :ok:
Już sie bałam, że jak zwykle cos popierniczyłam :oops: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro sty 04, 2012 20:17 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Nie przesadzaj, bo Ty nie ogrodnik :)

Erin

Post » Śro sty 04, 2012 20:19 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Dobra, będę się zbierać od kompa.
Miłego wieczoru i dobrej nocki :1luvu:

Erin

Post » Śro sty 04, 2012 20:21 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

johaśka pisze:no właśnie... pracuję nad mężem (znaczy negocjuję) w prawie kolejnej coreczki ;)

To ja znów kciuki zaciskam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Śro sty 04, 2012 20:22 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Erin pisze:Nie przesadzaj, bo Ty nie ogrodnik :)

No nie przesadzam...ja mam kłopoty z podobno prostą i podstawową obsługą kompa, a w mig nauczyłam sie naprawdę niełatwych programów magazynowych 8O .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro sty 04, 2012 20:23 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Erin pisze:Dobra, będę się zbierać od kompa.
Miłego wieczoru i dobrej nocki :1luvu:

Dobranoc, kolorowych snów i spokojnej nocki :1luvu: .
Też zaraz uciekam, bo jutro ostatnia pobudka :D .

vip

Post » Śro sty 04, 2012 20:24 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Malgoś doszły oba :)
maż przekonany :D chyba jutro jadę po Kicię....
jedyne co mi ten uczeń (w sumie kolega tez) powiedział to ze trza odpchlić na dzień dobry ale jest nauczona kuwetować i nie wychodząca z domu.....

mąż kazał sobie dać czas do jutra... mysli ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Śro sty 04, 2012 20:28 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

johaśka pisze:Malgoś doszły oba :)
maż przekonany :D chyba jutro jadę po Kicię....
jedyne co mi ten uczeń (w sumie kolega tez) powiedział to ze trza odpchlić na dzień dobry ale jest nauczona kuwetować i nie wychodząca z domu.....

mąż kazał sobie dać czas do jutra... mysli ;)

No to :piwa: za dokocenie :D .
A to myślenie to wiesz...tak tylko...żeby nie było, że sie poddał bez walki :lol: .
Będą foty, mam nadzieję?

vip

Post » Śro sty 04, 2012 20:31 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

no ba...
jak tylko sie uda to będą....
co prawda telefonowe bo jeszcze się nie dorobilismy aparatu :oops: zawsze coś staje na drodze....

kurcze tylko muzę cos na te pchły kupić..... najlepiej jutro bo jakby mi tak do głowy wpadło jutro jechać po Kotecka.... trzeba zabezpieczyć Rudolka....
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Śro sty 04, 2012 20:34 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

johaśka pisze:no ba...
jak tylko sie uda to będą....
co prawda telefonowe bo jeszcze się nie dorobilismy aparatu :oops: zawsze coś staje na drodze....

kurcze tylko muzę cos na te pchły kupić..... najlepiej jutro bo jakby mi tak do głowy wpadło jutro jechać po Kotecka.... trzeba zabezpieczyć Rudolka....

No koniecznie...ja już nie pamietam, czym odpchlałam swoje, strasznie dawno to było.
Niby wychodzące, ale jakos pcheł nie mają.
Ale pewno wet poradzi :ok: .
Gdzie chodzisz?

vip

Post » Śro sty 04, 2012 20:42 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

póki co nie było jakiejś mega potrzeby więc pod nosem mam na Dunikowskiego jakąś młodą babeczkę... nawet nie pamietam jak się nazywa....
jak mialam kiedys bulterierke i złapała parwowirozę to jeździłam z nią do Poraja... fajny wet, codziennie ja nawadniał i wyciągnął ją z tego.... także jakby cos sie działo to ppewnie tam bym jechała a do samych szczepień itp to styknie ta babeczka....
a w ogóle polecasz jakiego weta tu na miejscu? bo jakos teraz zero pomysłów na weta na miejscu...
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Śro sty 04, 2012 20:47 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

johaśka pisze:póki co nie było jakiejś mega potrzeby więc pod nosem mam na Dunikowskiego jakąś młodą babeczkę... nawet nie pamietam jak się nazywa....
jak mialam kiedys bulterierke i złapała parwowirozę to jeździłam z nią do Poraja... fajny wet, codziennie ja nawadniał i wyciągnął ją z tego.... także jakby cos sie działo to ppewnie tam bym jechała a do samych szczepień itp to styknie ta babeczka....
a w ogóle polecasz jakiego weta tu na miejscu? bo jakos teraz zero pomysłów na weta na miejscu...

No owszem na Dunikowskiego jest super wetka :ryk: :ryk: :ryk:
najszczesliwsza

Post » Śro sty 04, 2012 20:47 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Cioteczki, ja sie już żegnam na dzisiaj, jutro pobudka wczesna :? .
Życzę Wam wszystkim dobrej nocy i do jutra :1luvu: .

Asia, ja to Ci się boję weta polecać...to jest tak, że każdy wet ma zwolenników i przeciwników, w zależności od tego, czy dał radę zwierzaka wyleczyć czy nie.
A są i tacy, którzy twierdzą, że w Częstochowie dobrych wetów nie ma.
Na takie coś jak obejrzenie, odrobaczenie, zaszczepienie to możesz nawet do tej babki, którą masz blisko.

vip

Post » Śro sty 04, 2012 20:50 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

no to też mówie... pewnie jakby coś się dzialo to bym jechała do Poraja...
a ta kolo mnie jest blisko i to jej zaleta....
spokojnej nocy cioteczko ;)

Aga a ty czemu rechoczesz? ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

[poprzednia][następna]