ja to chyba poprzestanę na życiu wirtualnym

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sygitka21 pisze:Ano- powiedziałam Mamie, że ta Wigilia jest lepsza od tej z zeszłego roku, bo wtedy Tata straszliwie cierpiał i nie mogliśmy mu pomóc. Niby w jednym mieście, a nie było nam dane być razem i cieszyć się wzajemną bliskością. To są bardzo trudne sprawy.
Teraz cierpliwie czekamy na sylwester , moje drogie koleżanki. Zaszaleć trzeba. Ja już fryzjerkę zaklepałam na sobotę
sygitka21 pisze:Świetlikiem kochana, świetlikiem. Ja również o Tobie myślałam. Jakoś strasznie to wszystko abstrakcyjne, w negatywny sposób, niestety
Broszka pisze:Koszty ogromne![]()
A może kaftanik ktoś ma w odpowiednim rozmiarze i Ci pożyczy?
Ile Lajla waży?
Podaj nr konta to w styczniu dorzucę jakiś grosik
meksykanka pisze:Mućka była sterylizowana dawno, kubraczek miała na sobie może przez minutę, zerwała go szybciej niż trwało zakładanie... ale ten kubraczek to tylko kawałek zielonej szmatki, cieniutki... chyba teraz są lepsze...
Rozmiar S... Jak go wykitram i znajdę mogę przywieźć, żebyś się zapytała czy też sama sprawdziła czy coś takiego do czegokolwiek może służyć.
MagdaGdynia pisze:moze w marcu tansze sterylki beda... w gdyni niby kosztuja 240 a mozna znalezc za 100 ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 427 gości