Moja gromadka - maluszki jak z bajki, 6 lat z Marchewką :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 11, 2010 7:54 Re: Moja gromadka - ['][']['] :((, nowe kluchy na tymczasie:)

Kurczę :( Nie tak to miało być :(

A faliway? krople bacha? To dopiero parę dni. U mnie Pola przy pierwszym dokoceniu poddała się dopiero po dwóch tygodniach...
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Czw lut 11, 2010 8:03 Re: Moja gromadka - ['][']['] :((, nowe kluchy na tymczasie:)

mocne uściski i ciepłe myśli ślę...
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw lut 11, 2010 8:21 Re: Moja gromadka - ['][']['] :((, nowe kluchy na tymczasie:)

mocne kciuki żeby się wszytsko dobrze poukładało i Adaś nie musiał wracać.

:ok:
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Czw lut 11, 2010 18:40 Re: Moja gromadka - ['][']['] :((, nowe kluchy na tymczasie:)

Jeśli Adaś będzie musiał wrócić, to wróci, zobaczymy. Na szczęście mam ten komfort, że to żadna tragedia. Tylko domu żal, bo super, no i Adasia polubili bardzo... Mądry z niego kotek bardzo, naprawdę.

Trusia też mnie bardzo cieszy, bo już biega raźno po pokoju i do miski pierwsza. A Tanitka "kulkuje" się po podłodze, i ciągle grucha.

Ale chciałam słowo o rezydencie, takim specjalnym, Lucynku. Lucek śpi ze mną, tzn śpi na poduszce, a ja obok. Zawsze przytulony dupką do mojej głowy. Rano, jak budzik okrutnie dzwoni, Lucek jest najbardziej rozanielony i pachnący, i mruczący...
I ostatnio bardzo mi to utrudnia wstawanie. A na domiar złego, kiedy już się zbieram do pracy, i wchodzę po coś do sypialni, to co widzę? Lucynek po zjedzeniu śniadania kładzie się z powrotem do łóżka po mojej stronie i zachęca mnie wzrokiem, zebym się też położyła.
Benia zresztą ma podobne zachowania...
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Czw lut 11, 2010 19:10 Re: Moja gromadka - ['][']['] :((, nowe kluchy na tymczasie:)

A u mnie odwrotnie - to koty mobilizują mnie do wstania, bo drą mordki, że są śmiertelnie głodne i nie wytrzymają już ani chwili dłużej :twisted:

Kciuki, żeby Adaś jednak nie musiał wracać :ok:

Trusia i Tanitka pewnie szybko znajdą domki :)

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw lut 11, 2010 21:56 Re: Moja gromadka - ['][']['] :((, nowe kluchy na tymczasie:)

A kiedy masz ferie ? :roll:
Byś sobie pospała :wink: :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw lut 11, 2010 22:32 Re: Moja gromadka - ['][']['] :((, nowe kluchy na tymczasie:)

A to rezydent niedobry! trzymam kciuki żeby jednak zmienił zdanie. :ok:
Z kotka Marcysia fajnie nam. Wybiega mi na spotkanie i caly czas asystuje przy wszystkim. szkoda że moja mama odmówiła dokocenia się nią. Byle komu jej nie oddam! Sama nie moge mieć, strasznie szkoda ... Anito - jakiego używacie zwirku? Cats besta?

pucka69

Od: Sob maja 12, 2007 20:35

Post » Pt lut 12, 2010 7:17 Re: Moja gromadka - ['][']['] :((, nowe kluchy na tymczasie:)

anita5 pisze:Jeśli Adaś będzie musiał wrócić, to wróci, zobaczymy. Na szczęście mam ten komfort, że to żadna tragedia. Tylko domu żal, bo super, no i Adasia polubili bardzo... Mądry z niego kotek bardzo, naprawdę.

Trusia też mnie bardzo cieszy, bo już biega raźno po pokoju i do miski pierwsza. A Tanitka "kulkuje" się po podłodze, i ciągle grucha.

Ale chciałam słowo o rezydencie, takim specjalnym, Lucynku. Lucek śpi ze mną, tzn śpi na poduszce, a ja obok. Zawsze przytulony dupką do mojej głowy. Rano, jak budzik okrutnie dzwoni, Lucek jest najbardziej rozanielony i pachnący, i mruczący...
I ostatnio bardzo mi to utrudnia wstawanie. A na domiar złego, kiedy już się zbieram do pracy, i wchodzę po coś do sypialni, to co widzę? Lucynek po zjedzeniu śniadania kładzie się z powrotem do łóżka po mojej stronie i zachęca mnie wzrokiem, zebym się też położyła.
Benia zresztą ma podobne zachowania...

i jak tu z domu wyjść? :mrgreen: :wink:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pt lut 12, 2010 19:43 Re: Moja gromadka - ['][']['] :((, nowe kluchy na tymczasie:)

Bazyliszkowa pisze:
Trusia i Tanitka pewnie szybko znajdą domki :)

Mam taką nadzieję, są obie tak słodkie...

amyszka pisze:A kiedy masz ferie ?
Byś sobie pospała

Właśnie zaczęłam ferie! Nie wiem, czy pośpię, bo Gucio biduś klamkuje i dobija się do drzwi od dziwnych porach nocnych, ale sam fakt, że nie muszę nic mnie zachwyca! Będę pracować w weekendy, ale to jakoś przeżyję...
Już bardzo mi są potrzebne te ferie, zmęczona jestem szkołą, bardzo ostatnio.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pt lut 12, 2010 19:44 Re: Moja gromadka - ['][']['] :((, nowe kluchy na tymczasie:)

pucka69 pisze:A to rezydent niedobry! trzymam kciuki żeby jednak zmienił zdanie. :ok:
Z kotka Marcysia fajnie nam. Wybiega mi na spotkanie i caly czas asystuje przy wszystkim. szkoda że moja mama odmówiła dokocenia się nią. Byle komu jej nie oddam! Sama nie moge mieć, strasznie szkoda ... Anito - jakiego używacie zwirku? Cats besta?

Marcysia jest śliczna i słodka, na pewno wam razem fajnie...
Żwirek kupujemy w Czechach, to jest jakiś słowacki, bardzo fajny, o nazwie Zverlit.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pt lut 12, 2010 21:59 Re: Moja gromadka - ['][']['] :((, nowe kluchy na tymczasie:)

Super ze masz już ferie i nic nie musisz :wink: :lol:
Tylko te weekendy nie teges :x
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Sob lut 13, 2010 9:49 Re: Moja gromadka - ['][']['] :((, nowe kluchy na tymczasie:)

Nie dziwię się, że jesteś zmęczona szkołą. Podziwiam każdego, kto tam pracuje :D

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob lut 13, 2010 11:30 Re: Moja gromadka - ['][']['] :((, nowe kluchy na tymczasie:)

Dzieńdoberek zimowy koteczki...
No fakt macie blisko do Czech...

Kciuki za zdrówko...wszystkich chorych... :ok: :ok: :ok:
i oby zima poszła precz... :roll:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Sob lut 13, 2010 14:35 Re: Moja gromadka - ['][']['] :((, nowe kluchy na tymczasie:)

odpoczynku, wytchnienia, niech się na lepsze wszystko pozmienia
:-)
ależ się zrymowało!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob lut 13, 2010 15:44 Re: Moja gromadka - ['][']['] :((, nowe kluchy na tymczasie:)

No proszę, znowu wiersz! :wink:

Pada gruby śnieg.

Trusia już nie lezy pod kocykiem w klatce, jak jest w klatce, tylko lezy dumnie NA kocykach. Muszę ją obfocić.

Srebrny urzęduje z Zochą, która dostała cieczki i ma założone niebieskie majtki. :lol:

Mamy też w domu bardzo specjalnego gościa. :D
Obrazek Obrazek

anita5

[poprzednia][następna]