Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mih pisze:Po konsultacjite z wetem ustalono, że kulka Bobka to "odczyn poz zastrzyku" najpewniej. Należy go ogrzewać. Więc seidhee przygotowała termoforek.. bo inaczej to się Bobka nie da ogrzać...
mih pisze:tak, teraz wypada zająć się stałymi domownikami, bo Laosiowi łysieją uszy...a Menaż ma załysiałą powieczkę.
Czekamy na wieśći z Labradora, gdzie 3 tyg temy pobrali nam sierść a grzyba i ciągle ją badają a my w związku z tym nie podejmujemy żadnej akcji,,, tylko smarowanko.. ale to bez sensu, bo jedno znika i ine sie pojawia.........![]()
Ponadto , należy dodać że ktoś (nie wiem czemu myslę że Laoch) zlał się na dywanaik w kiblu- czyli nasiurał na szmatkęi nie wiemy WHY??!! może nie podoba im się ,że ich zamykamy w kuchni z łazienką na noc?
mih pisze:no proszę, jaki fajny Kot Stopka
Laoch niestety siura w dziury. Myślę że uznał, że taka dziura zasypana gruzem pod wanną (grrrr, ja chcę SWOJE MIESZKANIE) nie jest wystarczająco zabezpieczona i trzeba ją zalać. Więc dziś ją będziemy murować ( Bob Budowniczy zawsze da radę! ) a przy okazji zmienimy wykładzinę bo była straszna..![]()
Myślę, że łyse plamy niestety nie są od wygryzień. Są zbyt łyse i krągłe.......
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości