Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:Sprawdź połączenia z Łowiczem i Skierniewicami, może to prościej? Bo z Wrocławia to chyba na Warszawę przez Łowicz?
jozefina1970 pisze:casica pisze:Sprawdź połączenia z Łowiczem i Skierniewicami, może to prościej? Bo z Wrocławia to chyba na Warszawę przez Łowicz?
Nie zmienia to istoty rzeczy - zwiększa liczbę przesiadek - cztery przesiadki,nie, nie
Dobra, dajmy sobie luzKiedyś, na spokojnie do samej Łodzi może się wybiorę
jozefina1970 pisze:casica pisze:Sprawdź połączenia z Łowiczem i Skierniewicami, może to prościej? Bo z Wrocławia to chyba na Warszawę przez Łowicz?
Nie zmienia to istoty rzeczy - zwiększa liczbę przesiadek - cztery przesiadki,nie, nie
Dobra, dajmy sobie luzKiedyś, na spokojnie do samej Łodzi może się wybiorę
AgaPap pisze:O imprezujecie znowu?
Regata pisze:Z Jeleniej Góry do Łodzi jest PKS (wyjazd 8:30 z Jeleniej, w Łodzi, Al. Politechniki jest o 16:00).
casica pisze:Mogę jeszcze spróbować skojarzyć Cię z jadącymi ze Śląska? Może by było łatwiej
jozefina1970 pisze:Regata pisze:Z Jeleniej Góry do Łodzi jest PKS (wyjazd 8:30 z Jeleniej, w Łodzi, Al. Politechniki jest o 16:00).
Był, ostatnio go szukałam. Pewna jesteś, że jest?
Regata pisze:wyświetliło mi go w e-podróżniku, z zadaną datą 10 lipca. Może wakacyjny?
ewan pisze:felin pisze:AYO pisze:Żartujesz, prawda?
Ani trochę. Już parę takich wypadków było - poszukaj w necie.
A sama też dwa razy miałam wątpliwą przyjemność siedzenia w pociągu po wypadku - raz przejechany obywatel, a drugi raz przejechany samochód z czwórką ludzi.
To jest minimum 2 godziny w plecy, bo najpierw pogotowie, policja, prokurator, itp., a potem trzeba drugiego maszynistę ściągnąć, bo ten, który rozjechał, dalej nie może prowadzić składu nawet, jak nic mu się nie stało.
No, bardzo to przykre Felin. Dwie godziny w Twoje plecy, bo raptem czwórkę ludzi przejechało. Nic tylko Ci współczuć.
I jeszcze żarcik z pod pachy po tym wszystkim. Pogratulować.
casica pisze:AgaPap pisze:O imprezujecie znowu?
Tradycyjnie już![]()
Tradycyjnie też zapraszam![]()
Tym razem nawet Justyn chce się złamać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 59 gości