casica pisze:Yyyyyy, ktoś sobie przywłaszcza Ignasia?![]()
Za Mopika nieustające![]()
Tylko trochę

Ja za Ignasia i Mopika

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:Yyyyyy, ktoś sobie przywłaszcza Ignasia?![]()
casica pisze:gatiko pisze:Przeczytałam opowieści MopikoweFajny z niego gość, pomiziaj go za uszkiem. Będę zaglądać i trzymać kciuki za zdrówko
![]()
I nie mogę pominąć Ignasia, starszego pana , uwielbiam czytać o takich seniorach.![]()
A ten steryd, to niezłe szambo(tak na marginesie).
Yyyyyy, ktoś sobie przywłaszcza Ignasia?![]()
Lifter pisze:casica pisze:gatiko pisze:Przeczytałam opowieści MopikoweFajny z niego gość, pomiziaj go za uszkiem. Będę zaglądać i trzymać kciuki za zdrówko
![]()
I nie mogę pominąć Ignasia, starszego pana , uwielbiam czytać o takich seniorach.![]()
A ten steryd, to niezłe szambo(tak na marginesie).
Yyyyyy, ktoś sobie przywłaszcza Ignasia?![]()
Swoja droga - co u Ignasia, jakos nic nie piszesz jak sie dziadek czuje. Rozumiem, ze brak zlych wiesci jest dobra wiescia?
gatiko pisze:Aj tam zaraz , czepiasz się futrzakaMój wczoraj robił podkopy w kuwecie, grzebał i tłukł się dłuższą chwilę, po czym wyskoczył i uciekł. Ale siusiu nie zrobił...
Niech się zdrowo chowa kiciuś
Roulett pisze:gatiko pisze:Aj tam zaraz , czepiasz się futrzakaMój wczoraj robił podkopy w kuwecie, grzebał i tłukł się dłuższą chwilę, po czym wyskoczył i uciekł. Ale siusiu nie zrobił...
Niech się zdrowo chowa kiciuś
Podkopy w kuwecie to koszmar. Szczególnie przy żwirku silikonowym. Czasem się budzę w nocy, a tu szur szur, piiisk, szur, szur w kuwecie. Odgłos okropny!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 481 gości