vailet pisze:![]()
![]()
![]()
myślę że jest na koncie od Ciebie bo to tak długo nie idzie
![]()

pytasz..masz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vailet pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
milena88 pisze:vailet pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
a kwota tak? wpłatę na poczcie robiłam i ze 3dni idzie.
pytasz..masza dyplom teoretyczny ze współczesnej grafiki polskiej+wyszczególniona twórczość Józefa Gielniaka arcymistrza w technice linorytu punktowego, natomiast artystyczny z projektowania graficznego: na temat"Propagowanie pozytywnych postaw wobec zwierząt":
tj jako dodatek 3 torby materiałowe na zakupu artykułów zwierzęcych/karm itp_:w postaci jamnika, kota oraz tulącego się psa i kota, i główna plansza np dla dzieci do swietlicy taka edukacyjna z możliwością ingerencji dzieci w nią ..ok2,5/3m z hasłami na ów temat
właśnie robię makietę planszy.. [troszkę to się ciągnie , zacznę troche tej makiety pogladowej bo pomysł jest i projekty ale.. dziś mykam na panieński koleżanki
] ..a w pn korektę mam ostateczną bynajmniej tak chcę
]może kiedyś coś pokarzę_o ile obronię bo miau.pl mnie pochłonęło
![]()
Conchita pisze:Vailet, aż niesamowite.Na zdjęciach wesoły, radosny, zrelaksowany kociak.
I znów nagle coś? Ona dostała już całą serię tych antybiotyków, które miała dostać? Co dostawała, jak długo? Co wet ostatnio mówił?
vailet pisze:Cóż będę siedziała i na nowo pisała na bazarku,a jak mnie znów wywali,to jeszcze raz do skutku.Jeszcze coś z laptopem się dziejeprawy klawisz i wogóle tak muli.Mam innego anytywirusa może on tak robi
Już z Playa nie korzystam,a jeszcze gorzej
pwpw pisze:vailet pisze:Cóż będę siedziała i na nowo pisała na bazarku,a jak mnie znów wywali,to jeszcze raz do skutku.Jeszcze coś z laptopem się dziejeprawy klawisz i wogóle tak muli.Mam innego anytywirusa może on tak robi
Już z Playa nie korzystam,a jeszcze gorzej
Wywala po stronie serwera (czasem tak robi) po dłuższej pracy dla pewności zanim wyślesz otwórz forum w nowej zakładce (drugi raz) i sprawdz, czy i tam jesteś zalogowana, jeśli nie to tam się zaloguj i dopiero "wyślij". Przy postach sprawdza się czasem funkcja "cofnij" w przeglądarce, w niektórych ustawieniach przywraca nie tylko formularz ale i terść wpisanego tekstu, zawsze można wtedy uruchomić kopiuj(do schowka)/wklej i post uratowanyTo takie chyty, bo często robię wiele rzeczy na raz i długo piszę, za długo na większość forów
Za Bejbi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 147 gości