Moderator: Estraven
kussad pisze:Bardzo dziękuję już sobie przekopiowałam i zapisałam a w sprawie innych napisałam![]()
Skleroza nie boli ale jest dokuczliwa... jakiś czas temu skądś wydrukowałam sobie przepisy na ciasta, które dość często piekę. Chciałam je zebrać do oddzielnego pliku bo koleżanka... właściwie przyjaciółka od 40 latpytała co najczęściej piekę i nie wiem gdzie je znalazłam ...
kussad pisze:Wydawało mi się że mam i... nie widzę...
Teraz tworzę oddzielny plik: już wypróbowane przeze mnie + te od Joasi
Tyzma pisze:dzień dobry - od razu mówię - to nie ja mam zapisane przepisy, bardzo mi przykro, ale nie mam
kinga w. pisze:Tyzma pisze:dzień dobry - od razu mówię - to nie ja mam zapisane przepisy, bardzo mi przykro, ale nie mam
Jaka piękna asekuracja! A ja przepis na jedynie właściwy serniczek przemycałam w wersji papierzanej na mem własnem łonie!
kinga w. pisze:U nas to się nazywało pampuchy i najlepiej było z z powidłami i polane masełkiem. Pychotka. Czasem robię. Ale "na bidę" można i gotowe dostać.
Tyzma pisze:najlepsze to z owocami, ale z kaszą gryczaną, potem odsmażane to poezjate sklepowe nie takie
U mojej ciotki w poznańskiem nazywają się one "kluchy na łachu"Tyzma pisze: Najbardziej płacze za parowańcami - inaczej bułkami na parze
Kociama pisze:kinga w. pisze:U nas to się nazywało pampuchy i najlepiej było z z powidłami i polane masełkiem. Pychotka. Czasem robię. Ale "na bidę" można i gotowe dostać.
u nas tyż pampuchy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], misiulka i 190 gości