Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anka pisze:Mam cudowne wieści o Chlouni - zaczęła siusiać do kuwety![]()
![]()
Mówiłam... mówiłam... ona zacznie się dobrze zachowywać jak będzie jedynaczką. Ona na jedynaczkę stworzona
ElaKW pisze:Anka pisze:Mam cudowne wieści o Chlouni - zaczęła siusiać do kuwety![]()
![]()
Mówiłam... mówiłam... ona zacznie się dobrze zachowywać jak będzie jedynaczką. Ona na jedynaczkę stworzona
cudownie![]()
Aniu kciuki za Twój domek
Anka pisze:Ruach pisze:Anka pisze:
problemów związanych z tym, że trochę za szybko po wykupie sprzedaję. Ale... mam nadzieję, że wszelkie rafy ominiemy.
.
Ania, uważaj na to, żeby się nie okazało za czas jakiś,m że będziesz musiała wpłacić jakieś obłedne pieniądze do US; warto przegadać to z jakąś dobrą księgową, a może trzeba jeszcze trochę się wstrzymać?
I proszę, generalnie, nie spiesz się; ta cała zamiana ma być dla Ciebie z korzyścią i dlatego warto czekać na najbardziej optymalne rozwiązanie..
![]()
![]()
![]()
Ewulka, właśnie tego pilnujemy, spokojnie.
A wolałabym w miarę szybciej, bo czeka kolejny sezon grzewczy, jak mi znowu dowalą domiar za prąd w styczniu to pod most pójdę.
Ale na pewno nie zrobię tego byle jak.
To jest omawiane ze specjalistami, i od nieruchomości, i od księgowości. Ja wbrew pozorom taka naiwna nie jestem
Avian pisze:A Perełkowy persi synuś już ciut lepiej, wczoraj pojechał do nowego domku, może tam się do ludzi przekona ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: raiya i 27 gości