A do remontu mogę Wam pożyczyć nieodpłatnie różowego majstra

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
IzaA pisze:Mały szczegół, sypialnia dopiero przed remontem to była wprawka czyli wiatrołap, ale na upartego też można się przespać
IzaA pisze:Duże wygodne łóżko to podstawa...choć może działać antykoncepcyjnie bo się trzeba najpierw w takim łóżku znaleźć Jest jeszcze jeden minus - jak wyjeżdżasz to tylko hotele w najwyższym standarcie są w stanie zadowolić Oprócz łóżka ważne są materace...ja polecam twarde, ortopedyczne - zakup na lata...
IzaA pisze:Brzmi okrutnie zachęcająco A jaka ta whisky? Bo my smakosze jesteśmy ...no i nie wiem...ale w jeden dzień to nie da rady, bo z podłogą się zejdzie....wybraliście już panele? My kupiliśmy w Sulejówku - sklep firmowy Składu z Radzymińskiej i ładnie potargowaliśmy, bo znaleźliśmy w necie dużo taniej i opuścili nam do ceny z netu Bierzemy classena świerk tatrzański dziś przyjeżdżają...
IzaA pisze:Ja bedę szefową i będę załatwiała kontrakty, a Piotr będzie malował już czuję tę kasę a on tylko finanse i finanse, a tu pieniądze na chodniku leżą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości