Milenko - próbuję wszystkiego, co biorą do pyszczka moje koty - i tem się szczycę

Czy taki zestaw do mycia ząbków można kupić gdzieś w Polsce, w necie?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MMKD pisze:Orozyme kupujemy w lecznicy (wtedy jest drożej - 45 zł) albo przez Internet (np. Animalglob).
Milenko - próbuję wszystkiego, co biorą do pyszczka moje koty - i tem się szczycę![]()
Czy taki zestaw do mycia ząbków można kupić gdzieś w Polsce, w necie?
milenap pisze:Kasia, to dobrze, ze juz lepiej się czujesz! widocznie potrzebowałaś, zeby odespać, mama nadzieje, ze już tylko lepiej będzie![]()
Aniu, przyznaje się, jako pierwsza, śpioch jestem![]()
Petka, no to ładna impreza! ja z jednej strony nie przepadam za takimi spędami rodzinnymi, ale z drugiej, to można się czasem fajnych rzeczy dowiedziećja na jednej z takich imprez dowiedziałam się, ze moja praprababcia była szlachcianką, mieszkającą w pałacyku, z dużym majątkiem i popełniała mezalians, wyszła za parobka swojego ojca, czyli mojego prapradziadka, straciła wszystko, ale podobno byli super udanym małżeństwem.
U nas sie szykuje imprezka we wrześniu, dziadkowie mają 50 rocznicę ślubu.
Petka, ze mnie ostatnio śmiał się wet, jak byłam z Gluskiem i Melą na pobraniu krwi rano, to był akurat tylko wet, który głownie działa "na zapleczu", robi zabiegi, operacje, rtg itd, rzadko zajmuje się takim przyjmowaniem pacjentów, chciałam kupić jeszcze antybiotyk, bo jakiś balkonowiec miał katar, to ja mu pokazywałam w której szafie są tabletki, które chce i mówiłam ile kosztująsie nauczyłam już
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 61 gości