Danuś, nie dostałaś przypadkiem jakiegoś kartka? :wink:
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gattara pisze:Danuś, nie dostałaś przypadkiem jakiegoś kartka? :wink:
Theodora pisze:Śnił mi się Grzywka![]()
![]()
![]()
Podczas służbowego wyjazdu, daleko, w hotelowym łóżeczku śniłam nie o własnych koteckach tylko o miziającym się i wywalającym brzusio GrzywusiuNatentychmiast MUSZĘ wiedzieć, czy wszystko u naszej gwiazdy w porządku
![]()
![]()
pixie65 pisze:Theodora pisze:Śnił mi się Grzywka![]()
![]()
![]()
Podczas służbowego wyjazdu, daleko, w hotelowym łóżeczku śniłam nie o własnych koteckach tylko o miziającym się i wywalającym brzusio GrzywusiuNatentychmiast MUSZĘ wiedzieć, czy wszystko u naszej gwiazdy w porządku
![]()
![]()
![]()
Natentychmiast odpowiadam, że wszystko u Grzywsona w porządku.
Nie licząc nocnego pawia...
Anda pisze:No to może jakes świąteczne życzenia zdrowia i ogólnej pomyslności pomogłyby Grzywce?
Składam więc zyczenia choinkowo-zimowe dla kociastych cioci Pixie - duzo, duzo układających się w talerzykach karpi,
Anda pisze:dużego łózka i żeby Pixie nie podtyła na święta - żeby koteczki miały gdzie sie rozciągnąć po spanku.
Anda pisze:Fajnie ustawionej choinki z kolorowymi ozdóbkami - łatwohustającymi się i nietłukącymi - żeby łapki nie pokaleczyły się.
Wszystkiego najlepszego dla Grzywki i towarzystwa.
Anda pisze:Składam więc zyczenia choinkowo-zimowe dla kociastych cioci Pixie
- duzo, duzo układających się w talerzykach karpi, dużego łózka
i żeby Pixie nie podtyła na święta - żeby koteczki miały gdzie sie rozciągnąć po spanku.
sanna-ho pisze:Rudego coś brakuje
pixie65 pisze:Anda pisze:Składam więc zyczenia choinkowo-zimowe dla kociastych cioci Pixie
- duzo, duzo układających się w talerzykach karpi, dużego łózka
i żeby Pixie nie podtyła na święta - żeby koteczki miały gdzie sie rozciągnąć po spanku.
Twoje życzenia Cioteczko Ando spełniają się Kociastym ekspresowo....![]()
Jak widać na załączonych obrazkach miejsca dla Dużej brak...
Pójdę więc popracować
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alyaa, Fatka, Majestic-12 [Bot], Silverblue, zuza i 28 gości