Re: DT u Bastet

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 21, 2021 16:29 Re: DT u Bastet ♥ ♥ ♥ pp - wygraliśmy!!!

Stomachari pisze:
Bastet pisze:Podobać się podoba, ale....

Obrazek

Prawdę powiedziawszy nie jestem zdziwiona ;)
Za to jestem pod wrażeniem, że udało Ci się zrobić takie udane zdjęcie. To była pierwsza próba ucieczki, czy któraś z rzędu?

Druga... :ryk:
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Pt maja 21, 2021 17:58 Re: DT u Bastet ♥ ♥ ♥ pp - wygraliśmy!!!

Ale jak one już urosły.
Już wyglądają jak koty :mrgreen:
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pt maja 21, 2021 21:44 Re: DT u Bastet ♥ ♥ ♥ pp - wygraliśmy!!!

Bastet pisze:Druga... :ryk:

Tak czy owak zdjęcie bardzo udane :) A druga próba to nadal wcześnie ;)
Obrazek*Obrazek*Obrazek*

Stomachari

Od: Sob kwi 16, 2016 21:29

Post » Sob maja 22, 2021 15:16 Re: DT u Bastet ♥ ♥ ♥ pp - wygraliśmy!!!

Dostałam fakturę na 300 zł z Animal Vet za szczepienie kociąt z ul Sopockiej, płatnik Fundacja Kocie Życie, rozumiem, że to Twoje? Przelew wyjdzie dzisiaj.
Fajnie spierniczają z apartamentu, dlatego u mnie w pewnym momencie stanęła klatka kenelowa i skończyły się ucieczki :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Gutek

Od: Sob wrz 09, 2006 0:34

Post » Sob maja 22, 2021 17:27 Re: DT u Bastet ♥ ♥ ♥ pp - wygraliśmy!!!

Gutek pisze:Dostałam fakturę na 300 zł z Animal Vet za szczepienie kociąt z ul Sopockiej, płatnik Fundacja Kocie Życie, rozumiem, że to Twoje? Przelew wyjdzie dzisiaj.
Fajnie spierniczają z apartamentu, dlatego u mnie w pewnym momencie stanęła klatka kenelowa i skończyły się ucieczki :)

Tak, tak. Dziękuję bardzo za opłacenie szczepienia! :1luvu: To moje rozdarciuchy. Przekażę. :ok:
No właśnie kennelu nie mam... Zresztą chyba w tym wieku - a mają 9 tygodni, to już by troszkę się nie pomieściły w kennelu. Klatkę by rozniosły... :ryk:
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Sob maja 22, 2021 20:14 Re: Re: DT u Bastet ♥ ♥ ♥ pp - wygraliśmy!!!

Bastet, zerknij, ktoś szuka weta w Jeleniej Górze viewtopic.php?f=1&t=210912 może Ty bedziesz umiała pomóc?

Ja jestem przyzwyczajona, że maluchy (nawet duże, no. po sterylkach) jak trzba to siedzą w klatkach, oczywiście w towarzystwie braci i sióstr. Bywały takie co jak spidermany po suficie ganiały. Jak trzeba to trzeba i już.
https://zrzutka.pl/bpfeke dla wojowniczki Fisi walczącej z FIP

kwiryna

Od: Sob lip 23, 2016 9:36

Post » Nie maja 23, 2021 6:58 Re: Re: DT u Bastet ♥ ♥ ♥ pp - wygraliśmy!!!

kwiryna pisze:Bastet, zerknij, ktoś szuka weta w Jeleniej Górze viewtopic.php?f=1&t=210912 może Ty bedziesz umiała pomóc?

Ja jestem przyzwyczajona, że maluchy (nawet duże, no. po sterylkach) jak trzba to siedzą w klatkach, oczywiście w towarzystwie braci i sióstr. Bywały takie co jak spidermany po suficie ganiały. Jak trzeba to trzeba i już.

Napisałam co wiedziałam. :wink:
Co do klatki, to niestety nie posiadam... A kupować tylko po to, by po tych maluchach wyrzucić... No.. Nie bardzo. Trudno. Będą po suficie ganiać...
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Nie maja 23, 2021 8:36 Re: Re: DT u Bastet ♥ ♥ ♥ pp - wygraliśmy!!!

Dziewczyny, czy po szczepieniu zdarzyło Wam się, że kotek nie chciał jeść i był bardziej osowiały? A nawet, że wymiotował? Jak długo to trwało?
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Nie maja 23, 2021 8:43 Re: Re: DT u Bastet ♥ ♥ ♥ pp - wygraliśmy!!!

Bastet pisze:Dziewczyny, czy po szczepieniu zdarzyło Wam się, że kotek nie chciał jeść i był bardziej osowiały? A nawet, że wymiotował? Jak długo to trwało?

dzień-dwa
ale wymiotów nigdy nie było
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie maja 23, 2021 8:49 Re: Re: DT u Bastet ♥ ♥ ♥ pp - wygraliśmy!!!

Bastet pisze:Dziewczyny, czy po szczepieniu zdarzyło Wam się, że kotek nie chciał jeść i był bardziej osowiały? A nawet, że wymiotował? Jak długo to trwało?

Tak, bywało. Ale po 24 godzinach wracały do normy. Szczególnie jak koty osłabione są.
Czy nie za wcześnie szczepienie po surowicy? Mnie uczono ,że najmniej 14-21 dni po zapodaniu specyfiku szczepić można.
Kciuki :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie maja 23, 2021 9:09 Re: Re: DT u Bastet ♥ ♥ ♥ pp - wygraliśmy!!!

ASK@ pisze:

Tak, bywało. Ale po 24 godzinach wracały do normy. Szczególnie jak koty osłabione są.
Czy nie za wcześnie szczepienie po surowicy? Mnie uczono ,że najmniej 14-21 dni po zapodaniu specyfiku szczepić można.
Kciuki :ok:

Było 14 dni po. No właśnie niby Pani doktor mówiła, że to dlatego, że szczepionka ma żywy wirus i tak jakby organizm sobie znowu przypomniał. Hmm..
Dzięki za kciuki. Przydadzą się bardzo. Znów się martwię o dziewczynkę..
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Nie maja 23, 2021 9:32 Re: DT u Bastet ♥ ♥ ♥ Szarlocia tak sobie po szczepieniu

Ojej, Szarlociu, nie choruj! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Nie maja 23, 2021 11:21 Re: DT u Bastet ♥ ♥ ♥ pp - wygraliśmy!!!

Bastet pisze:
Gutek pisze:Dostałam fakturę na 300 zł z Animal Vet za szczepienie kociąt z ul Sopockiej, płatnik Fundacja Kocie Życie, rozumiem, że to Twoje? Przelew wyjdzie dzisiaj.

Tak, tak. Dziękuję bardzo za opłacenie szczepienia! :1luvu: To moje rozdarciuchy. Przekażę. :ok:
No właśnie kennelu nie mam... Zresztą chyba w tym wieku - a mają 9 tygodni, to już by troszkę się nie pomieściły w kennelu. Klatkę by rozniosły... :ryk:

Kenel kenelowi nierówny, są i apartamenty, w których spokojnie może mieszkać wielki pies, a co dopiero kilka drobnych kociąt ;) Jeśli chcesz spróbować to możemy wypożyczyć :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Gutek

Od: Sob wrz 09, 2006 0:34

[poprzednia][następna]