Rambo ostrzegajacy
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czarna.wdowa pisze:Zdjęcia widziały i dalej piszczą![]()
Ja nie mam tylu wielbicielek chociaż mam piękne różowe futerko i rewelacyjną figurę ...
... i taki skromny jestem ...![]()
Simbo niepocieszony
goodfriend pisze:Mru uwazaj zeby te wszystkie ksiazki na glowe nie pospadaly
Rambo ostrzegajacy
morelowa pisze:Zawsze powtarzam, że klimat/wyposażenie/umeblowanie... mieszkania robią książki, kwiaty i zwierzęta![]()
Reszta jakoś tam się przydaje
Dorota pisze:goodfriend pisze:Mru uwazaj zeby te wszystkie ksiazki na glowe nie pospadaly
Rambo ostrzegajacy
Wiem, Rambusiu. Masz racje.
Co innego wiedziec, co innego zastosowac![]()
Mru
morelowa pisze:Z którego roku jest ta 'Struktura Materii' na ostatnim zdjeciu? Do rozdania czy Twoja ulubiona ?
goodfriend pisze:Dorota pisze:goodfriend pisze:Mru uwazaj zeby te wszystkie ksiazki na glowe nie pospadaly
Rambo ostrzegajacy
Mru
Czyli juz kiedys Ci pospadalo to wszystko na lepetyne ?
Rambo
Dorota pisze:goodfriend pisze:Dorota pisze:goodfriend pisze:Mru uwazaj zeby te wszystkie ksiazki na glowe nie pospadaly
Rambo ostrzegajacy
Mru
Rambo
Sie wysmiewasz ze mnie?![]()
Raczej mi wspolczuj...
Ze sie uchowalem![]()
Mru lekko oburzony
morelowa pisze:Ja bym jednemu egzemplarzowi dała dom- ale trzeba umowę podpisać ?? I ile trzeba zapłacić ?
Ogólnie to by było najlepiej te książki ustawić rządkiem i porobić im zdjęcia, tzn tytułomMoże jeszcze coś by?
tosiula pisze:Dorota pisze:goodfriend pisze:Dorota pisze:goodfriend pisze:Mru uwazaj zeby te wszystkie ksiazki na glowe nie pospadaly
Rambo ostrzegajacy
Mru
Rambo
Sie wysmiewasz ze mnie?![]()
Raczej mi wspolczuj...
Ze sie uchowalem![]()
Mru lekko oburzony
Mru, a ja jak przejdę po karniszu to jestem przy książkach. I już kilka razy zrzuciłam w nocy na Dużych książeczki i zrobiłam sobie miejsce do spania![]()
Zojka
Kociama pisze:Mrusiu a robiłeś kiedy szanty na firance?
nasza Bura Icia łapie i się buja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 57 gości