maggia pisze:Dzień Dobry!![]()
To trzymam za dziś![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na którą idziesz?
Witam Madziu i dzięki! Na dziewiątą idę..Ufff...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maggia pisze:Dzień Dobry!![]()
To trzymam za dziś![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na którą idziesz?
kropkaXL pisze:dzikus pisze:............................................
Komputerek niestety chyba ciągnie ostatkiem siłale póki ciągnie jakoś daję radę, choć wiecznie trzeba w nim grzebać ..
najważniejsze, że dał się naprawić i jak na razie ..tfu, tfu.... mogę forum czytać..
reszta nie ważna, byle forum było![]()
No właśnie-ja też bez forum małpiego rozumu dostaję!
kropkaXL pisze:kalair pisze:kropkaXL pisze:Tak myślałam!
A co, że nie mogłam spać? No pewnie, pogoniłaś mnie do tej roboty tak brutalnie..![]()
![]()
No!!!!-lałam po pupsku i darłam sie -do roboty!!!!!!
dzikus pisze:kalair pisze:dzikus pisze:Dzień dobry![]()
![]()
udało mi się komputerek odzyskać .. tzn. naprawić![]()
i teraz spokojnie mogę wąteczki odwiedzać![]()
Bożenko kciuków cała moc![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O, cześć Alu!Komputer Ci zaszwankował? A ja się już właśnie zastanawiałam, co z Dzikuskiem.
Dzięki za kciuki, nie ma siły, musi wyjść!
Komputerek niestety chyba ciągnie ostatkiem siłale póki ciągnie jakoś daję radę, choć wiecznie trzeba w nim grzebać ..
najważniejsze, że dał się naprawić i jak na razie ..tfu, tfu.... mogę forum czytać..
dzikus pisze:kropkaXL pisze:dzikus pisze:............................................
Ja tak wyposzczona nieobecnością, że jak komp padł, to chodziłam po domu i warczałąm![]()
na szczęście komp się wystraszył i dał się grzecznie naprawić
Avian pisze:Ja też trzymam
Bądź dzielna
kropkaXL pisze:dzikus pisze:kalair pisze:O, cześć Alu!Komputer Ci zaszwankował? A ja się już właśnie zastanawiałam, co z Dzikuskiem.
Dzięki za kciuki, nie ma siły, musi wyjść!
kalair pisze:dzikus pisze:...........
No, jak pójdę do pracy, to będę musiala odpuścić rochę forum, ale w sumie fajnie!![]()
A sprzęty w dzisiejszych czasach to trzeba by co chwilkę zmieniać, bo się starzeją szybko, pół biedy, jak nie psują..
kalair pisze:dzikus pisze:...................
Ja tak wyposzczona nieobecnością, że jak komp padł, to chodziłam po domu i warczałąm![]()
![]()
![]()
Warczalaś na koteczki? A fe!
dzikus pisze:kalair pisze:dzikus pisze:...........
No, jak pójdę do pracy, to będę musiala odpuścić rochę forum, ale w sumie fajnie!![]()
A sprzęty w dzisiejszych czasach to trzeba by co chwilkę zmieniać, bo się starzeją szybko, pół biedy, jak nie psują..
Mój nie ma jeszcze 2 lat a juz tragediapewnie trafił mi się jakiś felerny egzemplarz...
![]()
Znajdziesz czas po pracy na doczytywaniea w pracy nie będzie komputerka?
dzikus pisze:kalair pisze:dzikus pisze:...................
![]()
![]()
Warczalaś na koteczki? A fe!
Koteczki wyczuły raz dwa co się święci i jakoś senne się zrobiły jak na rozkaz![]()
Najbardziej "po uszach" dostało się mężowi, że kazał kupić takiego szajsa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Kankan, Lifter, nfd, Paula05 i 47 gości