Dwie czarne bez prawa do wyboru - reaktywacja

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 25, 2010 17:13 Re: Dwie czarne bez prawa do wyboru - reaktywacja

Wstawie jak od rodzicow znowu aparat przyniose, bo tam zapomnialam.

:-)

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Sob gru 25, 2010 23:32 Re: Dwie czarne bez prawa do wyboru - reaktywacja

Hohoho! Świątecznie Was pozdrawiamy!
Ale piękne te bałwanki i mikołajki :ok:
Masz talenta, Dorotko! :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon gru 27, 2010 14:06 Re: Dwie czarne bez prawa do wyboru - reaktywacja

Witam Was wszystkich poświątecznie i serdecznie dziękuje za wszystkie życzenia :D

Secret, okazało się ,że jeden z bałwanków postanowił zostać w Krosnie :mrgreen: Tak sie skrył, że dopiero w piątek go znalazłam przed wigilią, jak stół odsunęłam. Podejrzewam nawet, kto go pod ten stół zatargał :mrgreen: ale jakoś przy wysyłce nie zorientowałam sie, że jednego brakuje :oops: Doślę przed Wielkanocą :lol:

Jak jesteście ciekawe jakie ośmiornice to wstawiam , tylko w wersji bez kota
Obrazek

Auto znowu mi się popsuło :evil:
Jak jechałam do pracy to coś z tyłu gruchnęło. Myślałam, że to lód odpadł od błotnika. Jadąc cały czas czułam, że coś mi tylne koła blokuje. Albo mi coś przymarzło, albo okładzina z hamulców weszła między szczęki, albo łożyska :evil: :evil: Szlaggggg jasnyyyyy !!!!!! :evil: :evil: Fajnie, że nowy wydatek, a jeszcze z jednych długów nie zeszłam . Chyba sie pochlastam :crying:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon gru 27, 2010 14:17 Re: Dwie czarne bez prawa do wyboru - reaktywacja

Auto - kiepska sprawa :evil:
A ośmiorniczki super :1luvu:
I historia z zawleczonym bałwankiem też niezła :lol:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pon gru 27, 2010 19:40 Re: Dwie czarne bez prawa do wyboru - reaktywacja

Balwanek ma u Ciebie dobry domek :-) Nie ma sprawy. Osmiornice sa rewelacja. Emil obnosi i warczy na mnie, jak chce mu zabrac, zeby sie pobawic.

Auto... U nas sie mowi, ze zaczyna sie na "A" konczy na "O" a w srodku "T" jak teuer (=drogie). Mojego boje sie nawet ruszyc przed wyjazdem, zeby mu sie nic nie stalo... Wspolczuje Dorcia.

SecretFire

Post » Pon gru 27, 2010 19:49 Re: Dwie czarne bez prawa do wyboru - reaktywacja

Cześć Słoneczka! :)
Dorotko, współczuję kłopotów z samochodem. Oby to nie było nic poważnego :ok:
A figurki cudowne robisz :1luvu:

Erin

Post » Wto gru 28, 2010 16:00 Re: Dwie czarne bez prawa do wyboru - reaktywacja

Hej dziewczynki :D
Z autkiem nie najgorzej ku radości mojego portfela. Okazało się, że wszystko mi zamarzło. Pogrzaliśmy go troche od spodu i puściło. Jedzie normalnie, choć hamulce z tyłu i tak do szybkiego załatwienia.

Fajnie, że chociaż Emil chce się bawić ośmiornicą. U mnie Kośka totalnie olewa zabawki, oprócz małych myszek nic nie tknie. Malutka za to uwielbia wszystkie gałganki, jak coś robię to wykrada mi z pudełka gałeczki i chowa do swojej kryjówki pod kaloryferem. I to właśnie ONA jest podejrzana o schowanie bałwanka skradzionego ze stołu. Na razie toczy się śledztwo, wyrok zapadnie niebawem :mrgreen:

Wczoraj odsypiałam święta i całe popołudnie do nocy przespałam podobnie, jak ciocia Erin złożywszy się na kanapie pod kocykiem. Dziś w pracy jestem do wieczora. Dobrze, że już po ś..... :twisted: choć nawet nie było najgorzej . Tyle, że nowo poślubioną synową gościłam na wigilię i w Boże Narodzenie w związku z czym kociaczki musiały zostać uwięzione na dwa dni w odosobnieniu.
Młodzież nadrabia jakieś grafiki i obraz, i dłubie w linoleum dłutkiem żeby na zaliczenie sie wyrobić. Po nowym roku sytuacja całkiem wróci do normy, tylko w lusterku coraz gorzej :roll:

jasdor

Post » Wto gru 28, 2010 18:39 Re: Dwie czarne bez prawa do wyboru - reaktywacja

jasdor pisze:Wczoraj odsypiałam święta i całe popołudnie do nocy przespałam podobnie, jak ciocia Erin złożywszy się na kanapie pod kocykiem.

I tak się utrwalają stereotypy :roll: :wink:

Kotek dotarł dzisiaj - jest przecudny :P
Dziękuję bardzo, Dorotko! :1luvu:

Erin

Post » Wto gru 28, 2010 21:16 Re: Dwie czarne bez prawa do wyboru - reaktywacja

jasdor pisze:Młodzież nadrabia jakieś grafiki i obraz, i dłubie w linoleum dłutkiem żeby na zaliczenie sie wyrobić. Po nowym roku sytuacja całkiem wróci do normy, tylko w lusterku coraz gorzej :roll:

Tego nie rozumiem. :roll:

Twoja corka juz pojeczala precz? Tydzien tak szybko mija, ze nie wiem co. Musze isc jutro na lacza po ostatnie zakupy na Sylwestra. Przyjaciolka zostaje u mnie na noc, bedzie chyba wesolo.

SecretFire

Post » Śro gru 29, 2010 7:50 Re: Dwie czarne bez prawa do wyboru - reaktywacja

Witajcie Słoneczka z rana! :1luvu:

Erin

Post » Śro gru 29, 2010 8:19 Re: Dwie czarne bez prawa do wyboru - reaktywacja

Hej, ja tez dzisiaj tak z rana na chwilunię i lecę z młodą do doktora , bo sie jej od jakiegoś czasu kolan w drugą stronę wygina :roll:
Kotek do Ciebie Erin miał dojść przed ś..... :evil: ale poczta się nie wywiązała.

SecretFire pisze:
jasdor pisze:Młodzież nadrabia jakieś grafiki i obraz, i dłubie w linoleum dłutkiem żeby na zaliczenie sie wyrobić. Po nowym roku sytuacja całkiem wróci do normy, tylko w lusterku coraz gorzej :roll:

Tego nie rozumiem. :roll:

Twoja corka juz pojeczala precz? Tydzien tak szybko mija, ze nie wiem co. Musze isc jutro na lacza po ostatnie zakupy na Sylwestra. Przyjaciolka zostaje u mnie na noc, bedzie chyba wesolo.

JUż tłumaczę Dorotko, bo tak jakoś nieskładnie mi sie napisało, jakby było dla wtajemniczonych.

Dziewczątko moje ma zaległości w robocie uczelnianej, więc dłubie jakieś linoleum, żeby wrócić do Łodzi zaopatrzona w dokończone prace.
Po nowym roku młódź wraca do siebie i dlatego sytuacja wróci do normy, bo nikt w domu nie będzie głowy zawracał. Wszystko znowu będzie zorganizowane, zaplanowane, itp.
A w lusterku coraz gorzej, bo z każdym nowym rokiem, jak sobie spojrzę w lustro i pomyślę, że znowu rocznik przeskoczył i wartość spada, odbicie jakieś takie - inne :mrgreen: ... :roll:
Może lepiej nie będę już dziś nic tłumaczyć, bo intelektualnie jestem trochę niedysponowana.

jasdor

Post » Śro gru 29, 2010 8:21 Re: Dwie czarne bez prawa do wyboru - reaktywacja

Dorotko, nie ma problemu.
Kociak jest przecudny :1luvu:

Erin

Post » Śro gru 29, 2010 19:13 Re: Dwie czarne bez prawa do wyboru - reaktywacja

O, dziekuje Dorcia :1luvu: :1luvu: :1luvu: Ja niektorych wyrazow nie kojazylam i razem tyle nieznanych mi mozg przepalilo. :mrgreen:
Czyli odrabia lekcje, tak dla gamonia. Lustra trzeba zakryc...Jak slonce zaswiecie, tez nie zagladam...

SecretFire

Post » Sob sty 01, 2011 15:21 Re: Dwie czarne bez prawa do wyboru - reaktywacja

Witam drogie Panie w Nowym 2001 Roku :piwa:

Niech Wam ten nowy rok pod każdym względem lżejszy będzie, niech Wam przyniesie dużo radości, nowe znajomości względem serca, jak która w potrzebie, niech portfele sie nie domykają z nadmiaru gotówki, a konta bankowe pęcznieją

Waszym kotom - żeby micha zawsze była wypełniona po brzegi, żeby zdrowie w pełni dopisywało, żeby nigdy nie zabrakło ciepłego kącika do spania i rąk do przytulania i głaskania.

A jak chcecie sobie powspominać czasy studenckie wpadnijcie na chwile do akademika w Łodzi ----> http://img841.imageshack.us/g/dsc02632jo.jpg/

jasdor

Post » Sob sty 01, 2011 16:03 Re: Dwie czarne bez prawa do wyboru - reaktywacja

jasdor pisze:Witam drogie Panie w Nowym 2001 Roku :piwa:

Niech Wam ten nowy rok pod każdym względem lżejszy będzie, niech Wam przyniesie dużo radości, nowe znajomości względem serca, jak która w potrzebie, niech portfele sie nie domykają z nadmiaru gotówki, a konta bankowe pęcznieją

Waszym kotom - żeby micha zawsze była wypełniona po brzegi, żeby zdrowie w pełni dopisywało, żeby nigdy nie zabrakło ciepłego kącika do spania i rąk do przytulania i głaskania.

A jak chcecie sobie powspominać czasy studenckie wpadnijcie na chwile do akademika w Łodzi ---->
http://img841.imageshack.us/g/dsc02632jo.jpg/

Jasdorku cofnęłaś sięw czasie o 10 lat!!!!!!

Jasdorek zawiany jeszcze po sylwestrowym ubawie :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

[poprzednia][następna]