Dzień jak codzień - przecież to kochamy

Jak wczoraj usiadłam w altance z braćkami i usłyszałam ich traktorki ... chciałam zostać na noc w altanie

A potem Rychu w łóżku owinięty wokół mojej ręki ...ja nie chcę pracować, ja chce na kocierzyński

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Avian pisze:Dzień dobry
Jak wczoraj usiadłam w altance z braćkami i usłyszałam ich traktorki ... chciałam zostać na noc w altanie![]()
A potem Rychu w łóżku owinięty wokół mojej ręki ...ja nie chcę pracować, ja chce na kocierzyński
Avian pisze:Dzień dobry
Jak wczoraj usiadłam w altance z braćkami i usłyszałam ich traktorki ... chciałam zostać na noc w altanie![]()
A potem Rychu w łóżku owinięty wokół mojej ręki ...ja nie chcę pracować, ja chce na kocierzyński :roll:
MarciaMuuu pisze:Avian pisze:Dzień dobry
A potem Rychu w łóżku owinięty wokół mojej ręki ...ja nie chcę pracować, ja chce na kocierzyński :roll:
Ja też!!!
MarciaMuuu pisze:Avian pisze:Dzień dobry
Ja też!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 1062 gości