Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Avian pisze:
Kciuki za mieszkanie - nie wiem, jakie masz teraz, ale może lepiej zamiast dużej kawalerki takie samo metrażowo dwu-pokojowe?
Nie wiem, jak w 3mieście, ale u nas właściwie kawalerki są droższe od tych M3. Warto mieć dodatkowy pokój do rozdzielenia w razie wojny stworów.
Dorota pisze:Kciuki za mieszkanie!
Aniu, masz kogos dowiadczonego w temacie?
Anka pisze:Dorota pisze:Kciuki za mieszkanie!
Aniu, masz kogos dowiadczonego w temacie?
Mam, i w dodatku też kociara
Avian pisze:nie wiem, jakie masz teraz, ale może lepiej zamiast dużej kawalerki takie samo metrażowo dwu-pokojowe?
Nie wiem, jak w 3mieście, ale u nas właściwie kawalerki są droższe od tych M3. Warto mieć dodatkowy pokój do rozdzielenia w razie wojny stworów.
piegusek pisze:Aniu, kciuki ściskam z całych sił!![]()
Jeśli chodzi o strach przed psem, to dwa maluszki, które mamy u siebie były pierwotnie u moich rodziców - oni mają psa - była taka panika, że siusiały pod siebie i uciekały gdzie pieprz rośnie... nie dało się po prostu, bo to była jakaś masakra, a pies był w innym pomieszczeniu, słyszały tylko jego kroki i tak reagowały... jakbyś chciała, mogę Ci podrzucić trochę Rescue Remedy, może by trochę pomogło?
Anka pisze:Avian pisze:nie wiem, jakie masz teraz, ale może lepiej zamiast dużej kawalerki takie samo metrażowo dwu-pokojowe?
Oczywiście, jeżeli trafi się dwupokojowe, to tak. Ale przynajmniej obowiązkowo zamykana, osobna kuchnia, a nie aneks kuchenny, nawet oddzielony murkiem.
W kuchni jak co też można zamknąć. Teraz mam 2 pokoje, jeden duży, ale też przejściowe, nie ma jak odciąć, więc umiem radzić sobie bez tego.
Dziękuję wszystkim za kciuki
Anka pisze:Tego Rescue Remedy nie znam. Jak się uda to daję jej trochę Kalm aidu.
Anka pisze:Dorotko, spokojnie, ja to wszystko wiem, na prawdę.
I dlatego właśnie nie działam sama.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 78 gości