Kotków 7. Charliś[*] - POŻEGNANIE:(( s.102

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 23, 2009 13:15 Re: Kotków 7. Wpisy na fanów:))))) Chlounia w nowym domku:)

Aniu z całych sił zaciskamy!
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Pt paź 23, 2009 13:27 Re: Kotków 7. Wpisy na fanów:))))) Chlounia w nowym domku:)

Avian pisze:

Kciuki za mieszkanie - nie wiem, jakie masz teraz, ale może lepiej zamiast dużej kawalerki takie samo metrażowo dwu-pokojowe?
Nie wiem, jak w 3mieście, ale u nas właściwie kawalerki są droższe od tych M3. Warto mieć dodatkowy pokój do rozdzielenia w razie wojny stworów.

Też mi się ten pomysł podoba...
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pt paź 23, 2009 14:29 Re: Kotków 7. Wpisy na fanów:))))) Chlounia w nowym domku:)

Kciuki za mieszkanie!

Aniu, masz kogos dowiadczonego w temacie?
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt paź 23, 2009 17:16 Re: Kotków 7. Wpisy na fanów:))))) Chlounia w nowym domku:)

Dorota pisze:Kciuki za mieszkanie!

Mam, i w dodatku też kociara :lol:

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Pt paź 23, 2009 17:18 Re: Kotków 7. Wpisy na fanów:))))) Chlounia w nowym domku:)

Anka pisze:
Dorota pisze:Kciuki za mieszkanie!

Mam, i w dodatku też kociara :lol:

Ufff... :D

To bardzo, bardzo wazne!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Pt paź 23, 2009 17:32 Re: Kotków 7. Wpisy na fanów:))))) Chlounia w nowym domku:)

Avian pisze:nie wiem, jakie masz teraz, ale może lepiej zamiast dużej kawalerki takie samo metrażowo dwu-pokojowe?
Nie wiem, jak w 3mieście, ale u nas właściwie kawalerki są droższe od tych M3. Warto mieć dodatkowy pokój do rozdzielenia w razie wojny stworów.

Oczywiście, jeżeli trafi się dwupokojowe, to tak. Ale przynajmniej obowiązkowo zamykana, osobna kuchnia, a nie aneks kuchenny, nawet oddzielony murkiem.
W kuchni jak co też można zamknąć. Teraz mam 2 pokoje, jeden duży, ale też przejściowe, nie ma jak odciąć, więc umiem radzić sobie bez tego.

Dziękuję wszystkim za kciuki :)

Anka

Post » Pt paź 23, 2009 17:36 Re: Kotków 7. Wpisy na fanów:))))) Chlounia w nowym domku:)

Aniu, kciuki ściskam z całych sił! :ok:
Jeśli chodzi o strach przed psem, to dwa maluszki, które mamy u siebie były pierwotnie u moich rodziców - oni mają psa - była taka panika, że siusiały pod siebie i uciekały gdzie pieprz rośnie... nie dało się po prostu, bo to była jakaś masakra, a pies był w innym pomieszczeniu, słyszały tylko jego kroki i tak reagowały... jakbyś chciała, mogę Ci podrzucić trochę Rescue Remedy, może by trochę pomogło?

piegusek

Od: Śro wrz 07, 2005 20:38

Post » Pt paź 23, 2009 17:41 Re: Kotków 7. Wpisy na fanów:))))) Chlounia w nowym domku:)

piegusek pisze:Aniu, kciuki ściskam z całych sił! :ok:
Jeśli chodzi o strach przed psem, to dwa maluszki, które mamy u siebie były pierwotnie u moich rodziców - oni mają psa - była taka panika, że siusiały pod siebie i uciekały gdzie pieprz rośnie... nie dało się po prostu, bo to była jakaś masakra, a pies był w innym pomieszczeniu, słyszały tylko jego kroki i tak reagowały... jakbyś chciała, mogę Ci podrzucić trochę Rescue Remedy, może by trochę pomogło?

Tego Rescue Remedy nie znam. Jak się uda to daję jej trochę Kalm aidu.
Ja nie wiem, nie jestem pewna, czy boi się psa. Podejrzewam, że rację ma Avian że mała boi się mnie :? . Avian ma kocurka młodziutkiego z tego samego źródła i jest podobnie. A jest możliwośc, że to synek Perełki.

Anka

Post » Pt paź 23, 2009 17:48 Re: Kotków 7. Wpisy na fanów:))))) Chlounia w nowym domku:)

Anka pisze:
Avian pisze:nie wiem, jakie masz teraz, ale może lepiej zamiast dużej kawalerki takie samo metrażowo dwu-pokojowe?

Oczywiście, jeżeli trafi się dwupokojowe, to tak. Ale przynajmniej obowiązkowo zamykana, osobna kuchnia, a nie aneks kuchenny, nawet oddzielony murkiem.
W kuchni jak co też można zamknąć. Teraz mam 2 pokoje, jeden duży, ale też przejściowe, nie ma jak odciąć, więc umiem radzić sobie bez tego.

Dziękuję wszystkim za kciuki :)

Aniu,

ale pamieta, ze lokalizacja Twojego mieszkania to wielki atut!

Przepraszam, ze sie wtracam, ale boje sie, zebys nie stracila na tym interesie.
I pamietaj, ze kupno niesie za soba duze wydatki.
Nie tylko za lokal.

Dlatego pytalam, czy masz przy sobie kogos doswiadczonego.
I otrzaskanego w prawie...

Sorki, ale juz zaczynan jajo znosic :oops:

Dorota

Post » Pt paź 23, 2009 17:50 Re: Kotków 7. Wpisy na fanów:))))) Chlounia w nowym domku:)

Anka pisze:Tego Rescue Remedy nie znam. Jak się uda to daję jej trochę Kalm aidu.

Wysłałam PW.

piegusek

Od: Śro wrz 07, 2005 20:38

Post » Pt paź 23, 2009 17:50 Re: Kotków 7. Wpisy na fanów:))))) Chlounia w nowym domku:)

Dorotko, spokojnie, ja to wszystko wiem, na prawdę :) .
I dlatego właśnie nie działam sama.

Anka

Post » Pt paź 23, 2009 18:01 Re: Kotków 7. Wpisy na fanów:))))) Chlounia w nowym domku:)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ruach

Od: Pt sty 05, 2007 8:40

Post » Pt paź 23, 2009 18:03 Re: Kotków 7. Wpisy na fanów:))))) Chlounia w nowym domku:)

Anka pisze:Dorotko, spokojnie, ja to wszystko wiem, na prawdę :) .
I dlatego właśnie nie działam sama.

:ok: :ok:
:ok: :ok:

Dorota

Post » Sob paź 24, 2009 9:08 Re: Kotków 7. Wpisy na fanów:))))) Chlounia w nowym domku:)

Witajcie :)
Kciuki mocne są :ok:
Oby wszystko poszło po Twojej myśli.

Skromniutki bazarek viewtopic.php?f=20&t=102272

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Sob paź 24, 2009 9:48 Re: Kotków 7. Wpisy na fanów:))))) Chlounia w nowym domku:)

Najważniejsze z tym mieszkaniem,żebyś była zadowolona.
Nowe mieszkanie, nowe życie tak mi się kojarzy
I oczywiście lepsze.. :D :ok:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

[poprzednia][następna]