Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kociczka39 pisze:Mój tż podjął decyzję.Jutro podejdziemy tam,gdzie są okna i zobaczymy ile śpiewają za takie cóś.
kociczka39 pisze:Nie,nie zabezpieczaliśmy.Nie wiadomo kiedy będą blok ocieplać i założyc żeby za jakiś czas ściągać to nie teges jakoś.Ona jak jest na okienku to i tak pod naszym okiem.A będę chciała przejść się do sklepu z oknami po takie cóś jak a'la moskitiera.Ale to tez trza znaleźć więcej wolnego żeby za tym połazić
Korciaczki pisze:Kociczka krzywdy nie da zrobić Myszce, bo to jej oczko w głowie i kocia miłość życia . Ale niestety koty lubią wypadać![]()
Witaj Myszencjo
Cameo pisze:kociczka39 pisze:Nie,nie zabezpieczaliśmy.Nie wiadomo kiedy będą blok ocieplać i założyc żeby za jakiś czas ściągać to nie teges jakoś.Ona jak jest na okienku to i tak pod naszym okiem.A będę chciała przejść się do sklepu z oknami po takie cóś jak a'la moskitiera.Ale to tez trza znaleźć więcej wolnego żeby za tym połazić
Nie spoko, specjalnie wstawiłam te ikonki (![]()
) bo wiem że jesteś odpowiedzialną osóbką
![]()
Ja też przez jakiś czas nie miałam zabezpieczonego okna, kiedy je otwierałam to po prostu wyganiałam koty z pokoju
milenap pisze:Sylwia, ja mam małpki, nie papugi, skaczą z miejsca na szafy, oprócz Glusia oczywiscie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, nfd, zuza i 1066 gości