"a potem wyśnimy sen kolorowy,sen malowany"....... cudne te koty.....uch.....piękne

Moderator: Estraven
anulka111 pisze:dobra dobra ....nowy dzien ......nowe fotki potrzebne.....bo na pewno malenstwa bardzo urosly i ................nowa opowiesc
Mnie sie te fotki nie otwieraly chyba ,bo ja ich nie widzialam.....a fotki z dnia wczensijeszego sa przeterminowane i nalezy dac aktualne....rety jak one sie zmienilyGosiak104 pisze:Filmik jakiś będzie, ale dopiero jutro, ze zrozumiałych względów dzisiaj już go nie wrzucę![]()
Na pocieszenie:![]()
![]()
![]()
![]()
Kociaki wyglądają już jak kociaki. Powtórzę się, ale to niesamowite jak one się szybko zmieniają. Na bank bardzo dużo dało powiększenie im przestrzeni życiowejTeraz już "chodzą" na prawie pewnych łapkach. Tylko troszkę się trzęsą
Jest w całej grupie jeden śpioszek, jak tylko zalegnie to od razu zasypia. Jakbym widziała Czinka
popierdułka normalnie
Ząbki już idą. Mój ulubieniec - Arashi (matko, dobrze to napisałam
?) pierwszy pokazał kiełki jak się rozdarł kiedy wzięłam na ręce. Maminsynek okropny
![]()
Walki przy cycu nadal odchodzą takie, że ciężko zachować powagę![]()
Dziewunia ruda (nie Akane... chyba nigdy się nie nauczę ich imion) jest boska. Patrzy tak mądrze, najbardziej ruchliwa, najbardziej zainteresowana otoczeniem i tak bardzo różna od siostry. Pozostaję w ogromnym zachwycie...
![]()
![]()
![]()
![]()
Gosiak104 pisze:Mój ulubieniec - Arashi (matko, dobrze to napisałam?) pierwszy pokazał kiełki jak się rozdarł kiedy wzięłam na ręce. Maminsynek okropny
![]()
Walki przy cycu nadal odchodzą takie, że ciężko zachować powagę![]()
Dziewunia ruda (nie Akane... chyba nigdy się nie nauczę ich imion) jest boska. Patrzy tak mądrze, najbardziej ruchliwa, najbardziej zainteresowana otoczeniem i tak bardzo różna od siostry. Pozostaję w ogromnym zachwycie...
![]()
![]()
![]()
![]()
Gosiak104 pisze:Tfu tfu tfu... czwartego i piątego kota mieć nie mogęA zakochana jestem niezmiennie w Arashim i jeszcze doszła Asami
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(ją już zapamiętam
), taka z niej boska kocinka
![]()
![]()
![]()
że aż się rozpływam na samo wspomnienie
![]()
![]()
MAGDZIOL pisze:Gosiak104 pisze:Tfu tfu tfu... czwartego i piątego kota mieć nie mogęA zakochana jestem niezmiennie w Arashim i jeszcze doszła Asami
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(ją już zapamiętam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak naprawdę przy czwartym to nie widać różnicy a przy piątym pewnie też nie
MAGDZIOL pisze:Gosiak104 pisze:Tfu tfu tfu... czwartego i piątego kota mieć nie mogęA zakochana jestem niezmiennie w Arashim i jeszcze doszła Asami
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(ją już zapamiętam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak naprawdę przy czwartym to nie widać różnicy a przy piątym pewnie też nie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 503 gości