Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bellemere pisze:O jeeeeejciu, Ala wygląda jak mamusia, jeszcze mają podobny kolor futerka
Marcyśka pisze:Bellemere pisze:O jeeeeejciu, Ala wygląda jak mamusia, jeszcze mają podobny kolor futerka
To prawda ,Alka to 100% matka.Zajmuje się wszystkimi kotkami ,jest bardzo opiekuńcza w końcu swoje dzieci wychowała
Bellemere pisze:Marcyśka pisze:Bellemere pisze:O jeeeeejciu, Ala wygląda jak mamusia, jeszcze mają podobny kolor futerka
To prawda ,Alka to 100% matka.Zajmuje się wszystkimi kotkami ,jest bardzo opiekuńcza w końcu swoje dzieci wychowała
Urocze
I w ogóle nie wiem, czy Ci mówiłam, ale masz fajowy banerek! Pusia ma świetną pozę "A idź mi z tym aparatem!"
faxcooks pisze:obie macie cudowne banerki <3
faxcooks pisze:kiedy ona była taka mała *.* teraz to wysoka, wychudzona modelka
faxcooks pisze:o, może Pola też przybierze- bo jak na razie to przez sterylkę zapadły się jej boczki i wyrobiły "kości policzkowe"
faxcooks pisze:my po zabiegu jesteśmy 3 dzień, ale już widać, ze nabiera sił- wczoraj zaczęły się wychodzenia na najwyższe miejsca w domu =D
faxcooks pisze:moja siedzi na górze piekarnika, bo mam go tak wysoko, nad zlewem... dowód: viewtopic.php?f=46&t=154388&start=105 piąty post od góry
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości