Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 07, 2011 13:53 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

Listopad był paskudny.Grudzień do d.....y. Komputer nie chce mi odpalać-tylko załapuje od czasu do czasu. Okno na Świat zamknięte. :( Nienawidzę grudnia.tych całych ozdóbek ,światełek,choinek na ulicy..Brak najbliższych,samotność wśród ludzi.Przy stole coraz mniej rodziny i ból który nie chce opuścić.Tylko coraz większa tęsknota.Pustka ,pustka.......,szarość i bezsens istnienia.
Czekam na styczeń wtedy humor mi się poprawi :roll:

Lajjla szaleje jak zwykle.Zdradziła mnie dla innych rezydentów.Przychodzi tylko na jedzonko i raz dziennie po mościć się na mojej twarzy i podokuczać papudze.Chłopaciara z niej.Trzyma się Kacperka i Czesława.Za dziewczynami nie przepada.

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Śro gru 07, 2011 14:13 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

welina pisze:Listopad był paskudny.Grudzień do d.....y. Komputer nie chce mi odpalać-tylko załapuje od czasu do czasu. Okno na Świat zamknięte. :( Nienawidzę grudnia.tych całych ozdóbek ,światełek,choinek na ulicy..Brak najbliższych,samotność wśród ludzi.Przy stole coraz mniej rodziny i ból który nie chce opuścić.Tylko coraz większa tęsknota.Pustka ,pustka.......,szarość i bezsens istnienia.
Czekam na styczeń wtedy humor mi się poprawi :roll:

Lajjla szaleje jak zwykle.Zdradziła mnie dla innych rezydentów.Przychodzi tylko na jedzonko i raz dziennie po mościć się na mojej twarzy i podokuczać papudze.Chłopaciara z niej.Trzyma się Kacperka i Czesława.Za dziewczynami nie przepada.

Ojej, trzymaj się welina Obrazek
Ja też nie przepadam za okresem świątecznym, strasznie męczy nie ta obłuda światełek i dekoracji oraz szaleństwa zakupów świątecznych... Najczęściej wysyłam TZta i staram się w ogóle nie wyściubiać nosa z domu.
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Śro gru 07, 2011 14:25 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

Staram się jak mogę,choć nie zawsze wychodzi.Złość przeplata się ze smutkiem. W takich okresach czuję się jak w szklanej kuli.Niby naokoło ludzie,a tak jakby ich nie było. W Wielkanoc byłam sama jakoś przeżyłam.Mniej boli,mniej wspomnień,przynajmniej nie ma pustych krzeseł.. Świąt robić nie będę-po co :roll:

welina

Post » Śro gru 07, 2011 18:52 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

Welino, fajnie że wstawiłaś zdjęcia domownika Toffi :ok:
od razu mi się humor poprawia jak na niego popatrzę - gdybym była Waszym sąsiadem też bym Ci pewnie nie uwierzyła że to ten sam pies :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Śro gru 07, 2011 19:02 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

lanua pisze:Welino, fajnie że wstawiłaś zdjęcia domownika Toffi :ok:
od razu mi się humor poprawia jak na niego popatrzę - gdybym była Waszym sąsiadem też bym Ci pewnie nie uwierzyła że to ten sam pies :ryk:

A jak bywałaś u mnie to chociaż raz buzi Ci dał ,bo nie pamiętam :mrgreen: Taaaaaaaaaa z charakteru miziak niesamowity.Kocha nawet listonosza :lol:

welina

Post » Śro gru 07, 2011 21:26 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

a najbardziej to chyba kocha Lajlę :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Post » Śro gru 07, 2011 21:31 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

lanua pisze:a najbardziej to chyba kocha Lajlę :wink:

On wszystkie koty kocha.Lajlę średnio,jest dla niego zbyt szybka.Ale coraz rzadziej łapie ją całym pyskiem.Oczywiście nie robiąc jej krzywdy. :mrgreen:

aaaaaaaaaaaaaa :lol:

Obrazek

welina

Post » Śro gru 07, 2011 21:42 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

już się chwalę :mrgreen:
nie mam swojego wątku więc się chwalę na zaprzyjaźnionym :P
szybciej niż przewidywałam zostałam szczęsliwa mamą Madzi - maleństwo (wcześniak) już jest z nami w domu i ma się dobrze :ok:
nasz kot jest zdezorientowany nową sytuacją ponieważ został wyeksmitowany z naszego pokoju razem z fotelem na którym spał - teraz w tym miejscu stoi łóżeczko
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Post » Śro gru 07, 2011 21:43 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

welina pisze:
Obrazek

ale fajne :piwa:
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Post » Śro gru 07, 2011 21:47 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

lanua pisze:już się chwalę :mrgreen:
nie mam swojego wątku więc się chwalę na zaprzyjaźnionym :P
szybciej niż przewidywałam zostałam szczęsliwa mamą Madzi - maleństwo (wcześniak) już jest z nami w domu i ma się dobrze :ok:
nasz kot jest zdezorientowany nową sytuacją ponieważ został wyeksmitowany z naszego pokoju razem z fotelem na którym spał - teraz w tym miejscu stoi łóżeczko

A niby grudniowa Magdalena ile ma już tygodni i ile waży. :mrgreen: Ile tygodni ma to wiem ( po cichu 8) )ale ciekawa jestem ile teraz waży.Ostatnio jak pisałaś miała 1,860. Madzia jest piękna :1luvu: .Widziałam zdjęcia.Na jednym cały tatuś ,a na drugim mamusia i ma śliczną czuprynkę. :ok: :lol:

A tu Madzia ( mała kociara ) za rok
Obrazek

welina

Post » Śro gru 07, 2011 22:16 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

waży 2.220 g :wink:
no, zwierzaki będa biedne, na pewno zainteresowanie dziecka będa budzić :D
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Post » Śro gru 07, 2011 22:29 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

lanua pisze:waży 2.220 g :wink:
no, zwierzaki będa biedne, na pewno zainteresowanie dziecka będa budzić :D

Noooooooooo to w porównaniu ile ważyła na początku to już pannica. :mrgreen: :ryk: :piwa:

welina

Post » Czw gru 08, 2011 8:16 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

lanua- gratulacje. Dużo, dużo zdrowia dla Malutkiej :) My będziemy mieć synka. :)
welinko- straszne są takie Święta. Czuję coś podobnego. Najbardziej dominuje zimny smutek. Tak , jak mój Tata nie kochał mnie nikt. :( Musimy się trzymać. Ja staram się pamiętać, że dzięki mojej rodzinie jestem tym, kim jestem.

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

Post » Czw gru 08, 2011 9:47 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

Wtręt-przepraszam!
wątek nakarm psa.
Mikołaju, napełnij miski!
viewtopic.php?f=21&t=136705
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw gru 08, 2011 9:55 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

lanua, wielkie gratulacje :D :balony:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

[poprzednia][następna]