Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:A mam jakis obowiazek wyjasniac cokolwiek zebranemu tutaj gremium?
emkamara pisze:casica pisze:A mam jakis obowiazek wyjasniac cokolwiek zebranemu tutaj gremium?
Słusznie, nie masz obowiązku - papieru nie podpisywałaś. Podobnie Kamari, stąd, zdaniem niektórych, Ona nie ma obowiązku wyjaśniania Tobie, ani komukolwiek innemu. Oczekiwania rzecz jasna można i tak formułować, swobodnie i z dowolną arogancją (ja też, a co). Natomiast pieklić się, gdy nie są potem adresowane jak poranna musztra u Marines, to już przegięcie jest.
Zofia&Sasza pisze:emkamara pisze:casica pisze:A mam jakis obowiazek wyjasniac cokolwiek zebranemu tutaj gremium?
Słusznie, nie masz obowiązku - papieru nie podpisywałaś. Podobnie Kamari, stąd, zdaniem niektórych, Ona nie ma obowiązku wyjaśniania Tobie, ani komukolwiek innemu. Oczekiwania rzecz jasna można i tak formułować, swobodnie i z dowolną arogancją (ja też, a co). Natomiast pieklić się , gdy nie są potem adresowane jak poranna musztra u Marines, to już przegięcie jest .
Co to znaczy?
NITKA/KARINKA pisze:...
23 sierpnia Henio trafia do kamari z zaleceniem kontynuowania terapii i kontroli badań po około miesiącu
...
NITKA/KARINKA pisze:Nie ma wyniku badania bakteriologicznego, bo takiego nie znalazłam.
...
NITKA/KARINKA pisze:Jedno jedyne badanie ogólne moczu jest nie do oceny ( krew po próbie wyciskania pęcherza?).
Nie wiem jakie i kiedy antybiotyki przyjmował Henio, więc nie wiem kiedy można pobrać wiarygodny posiew moczu.
O posiewie nic nie znalazłam.
....
casica pisze:PcimOl sko taktuj sie ze mna jutro, bardzo pilnie
Zwiększono wlew do 100 ml/dobę , nadal Fortecor5 1 x 1/2 tabl , Ipakitine, Rubenal...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości